Νέο εταιρικό σχήμα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την Brokers Union και την 3P Insurance Brokers

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ είναι η φιλοσοφία μας και ταυτόχρονα η ασπίδα όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών εν όψει της επικείμενης εφαρμογής των νέων κανονισμών για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR – General Data Protection Regulation, Regulation (EU) 2016/679) και της οδηγίας για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων, τις επαγγελματικές και οργανωτικές απαιτήσεις (IDD (ΕU) 2016/97) σε όλους τους διαμεσολαβούντες, όπως ακριβώς συνέβη το έτος 2016 με τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Το διευρυμένο πεδίο εφαρμογής των απαιτήσεων αυτών δημιουργεί υπέρογκα λειτουργικά κόστη και ανάλογα θα είναι και τα πρόστιμα για τους διαμεσολαβούντες σε περίπτωση μη εναρμόνισής τους με τις ανωτέρω κοινοτικές οδηγίες.
Eμείς λοιπόν στην I.B.B.C. (INSURANCE BROKERS BUSINESS CLUB Α.Ε.), αλλάζοντας τα δεδομένα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με πρωτεύοντα στόχο την βελτιστοποίηση των υποδομών μας και την εξυπηρέτηση των συνεργατών που θα ενταχθούν στο νέο σχήμα , την δημιουργία και ανάπτυξη νέων καινοτόμων ασφαλιστικών προϊόντων και την διαρκή κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών μας προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.
Τα ιδρυτικά μέλη – μέτοχοι του νέου φορέα είναι οι εταιρείες BROKERS UNION και 3P INSURANCE BROKERS.
Το όραμα των ανθρώπων της I.B.B.C. είναι κάθε συνεργάτης να μπορεί να εξυπηρετεί το χαρτοφυλάκιο του μέσα από μια σύγχρονη και ανεπτυγμένη πλατφόρμα, να καταφέρει να μειώσει τα λειτουργικά του κόστη σημαντικά ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνει άριστη εξυπηρέτηση, πρόσβαση σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρέχει η εταιρεία στο δίκτυο των συνεργατών της και γενικότερα όλες τις παροχές και τα προνόμια ενός ισχυρού οργανισμού.
Η I.B.B.C., με τις συνεργασίες που έχει ήδη επιτύχει, ξεκινάει το 2018 με παραγωγή 50εκ ευρώ καθαρά ασφάλιστρα συν δικαίωμα, ενώ προβλέπει ότι το παραγωγικό της αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τα 65εκ ευρώ καθαρά ασφάλιστρα.
Τέλος, μέσω των υποκαταστημάτων της ανά την Ελλάδα, αναμένεται να εξυπηρετήσει πάνω από 2000 συνεργάτες!
Πρόεδρος
Νικόλαος Βελλιάδης
Διευθύνων Σύμβουλος
Γεώργιος Λούβαρης
Εντεταλμένος Σύμβουλος
Τάκης ΠαλαιολόγοςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *