Νέο κατάστημα Franchise της SENATUS στο Πέραμα

H SENATUS πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, αναπτύσσεται με Franchise και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται: Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά – Ενέργεια – Επιδοτήσεις – Μελέτες – Χρονομισθώσεις, κ.α.
Ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το slogan «ο Άνθρωπός μας… της SENATUS». Το πλάνο Marketing που έχει σχεδιασθεί από τη Μητρική εταιρεία λαμβάνει πάντα υπόψιν τις τοπικές ιδιαιτερότητες και εκτελείται από τον κάθε έναν Συνεργάτη αποτελεσματικά αφού τοποθετείται σαφώς στις ανάγκες της περιοχής του.

Με τον Αγιασμό και μια σεμνή τελετή την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 ξεκίνησε και επίσημα τις εργασίες του, το νέο γωνιακό κατάστημα Franchise Αντιπροσωπείας της SENATUS, ιδιοκτησίας του κ. Μιχάλη Γεραρχάκη. στο κέντρο του Περάματος επί της κεντρικής Λεωφόρου, σ’ έναν ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο και καλαίσθητο χώρο.Τα καταστήματα SENATUS σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Στόχος για τα καταστήματα SENATUS ( www.senatus.gr/franchise ) είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

Ο νέος Αντιπρόσωπος Περάματος κ. Μιχάλης Γεραρχάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ενημέρωσε για την μοναδική ευκαιρία της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης σε όλους τους κλάδους Ασφάλισης με προγράμματα από 28 Ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης αλλά και μοναδικά πακέτα που διαθέτει η SENATUS. Απευθυνόμενος σε ολόκληρο το Μυλοπόταμο διαβεβαίωσε για τις ευκαιρίες που η SENATUS διαθέτει στα ακίνητα της περιοχής μέσω της θυγατρικής μεσιτικής propertymarket.gr καθώς και για τις επενδυτικές επιλογές σε ενέργεια για τον κόσμο του Μυλοποτάμου που μπορεί να ενημερωθεί άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 28340 23691. Η SENATUS προσφέρει την μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας και μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να σας διασφαλίσει ενώ έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Το πακέτο Franchise της SENATUS δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του. Στην περίπτωση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες του «Licensing Package SENATUS» αφενός για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους ήδη πελάτες. Η παρουσία ανταγωνισμού είναι σε πολύ χαµηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραµένοντας σε ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές µεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών. Το δίκτυο Αντιπροσώπων της SENATUS δεν αισθάνεται καμία πίεση καθόσον το ολοκληρωμένο πακέτο που μοναδικά προσφέρει στην Ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα εύκολα και απλά αναγνωρίσιμο από τον τελικό καταναλωτή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου Μιχάλης Γεραρχάκης στο τέλος της βραδιάς παρέθεσε πλούσιο γεύμα σε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στη δεξίωση της έναρξης εργασιών του νέου του καταστήματος Franchise της SENATUS, σε γνωστή ταβέρνα στις Μαργαρίτες η οποία επίσης ανήκει στην οικογένειά του και ευχαρίστησε θερμά όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.
Φωτογραφία: Τα νέο κατάστημα SENATUS Franchise Περάματος με Αντιπρόσωπο τον Μιχάλη ΓεραρχάκηΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *