Νέο πρόγραμμα ζωής από την International Life


Η International Life παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα χαμηλού κόστους “Inlife 5 Protection”, το οποίο μέσω 5 μοναδικών παροχών, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα ασφάλισης με ποιοτικές και παράλληλα προσιτές ασφαλιστικές λύσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όλη η οικογένεια απολαμβάνει τη σιγουριά των καλύψεων για τις περιπτώσεις απώλειας ζωής και απώλειας ζωής από ατύχημα. Παράλληλα, το “Inlife 5 Protection”εγγυάται την οικονομική στήριξη, καθώς προσφέρει προστασία στον ασφαλισμένο στις περιπτώσεις μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα και ασθένεια καθώς και στην περίπτωση σοβαρών ασθενειών έως και το 65ο έτος της ηλικίας του.

Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται στην οικογένεια με εφάπαξ ή μηνιαία καταβολή για χρονικό διάστημα 12 μηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην ευελιξία του προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα διπλασιασμού ή τριπλασιασμού των καλύψεων του πακέτου, με ανάλογη αύξηση των ασφαλίστρων.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος: «Στην International Life πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους προσφέρει ένα πρόγραμμα ζωής για όλη την οικογένεια.

Γι’ αυτό το λόγο σχεδιάστηκε το προϊόν “Inlife 5 Protection”, το οποίο απευθύνεται σε μεγάλο μέρος των πολιτών που έχουν πληγεί από την απώλεια παροχών και προνομίων εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτή τη στιγμή επικρατεί. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη στρατηγική στήριξης της ελληνικής οικογένειας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες».

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *