Νέο Πρόγραμμα υγείας από τη GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ με προσιτά ασφάλιστρα

Σε μια συγκυρία όπου οι ανάγκες για καλύτερες παροχές στον σημαντικό τομέα της Υγείας, δηλαδή για ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύ προσιτό κόστος, αυξάνονται συνεχώς, η Groupama Φοίνιξ δημιούργησε το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης Santé Confort, που ανταποκρίνεται πλήρως στο διπλό αυτό αίτημα.

Το νέο πρόγραμμα Santé Confort της Groupama Φοίνιξ, που καλύπτει από τα πιο απλά περιστατικά μέχρι και τα πιο σοβαρά, αποτελεί πραγματικά μια ολοκληρωμένη λύση, παρέχοντας πλήρη κάλυψη εξόδων νοσηλείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποζημίωση ακόμα και από το πρώτο ευρώ, ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, κάλυψη έκτακτων περιστατικών καθώς και εξόδων πριν και μετά από τη νοσηλεία και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας, 365 μέρες το χρόνο.

Παράλληλα, το Santé Confort προσφέρει πολλά οικονομικά οφέλη – απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου από την εταιρία σε περίπτωση επιλογής συμβεβλημένου θεραπευτικού ιδρύματος, χωρίς όριο αμοιβών, δυνατότητα περαιτέρω μείωσης των ήδη πολύ προσιτών ασφαλίστρων με συμμετοχή στα έξοδα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερης στήριξης σε σοβαρά περιστατικά με την άρση της συμμετοχής αυτής- που το καθιστούν ένα πραγματικά συμφέρον πρόγραμμα.

Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα υγείας της Groupama Φοίνιξ, ο κ. Χ. Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας δήλωσε «Το Santé Confort είναι προϊόν της μακράς εμπειρίας της εταιρίας μας, που κλείνει φέτος 85 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αλλά και του Ομίλου Groupama που δραστηριοποιείται στη Γαλλία και σε 12 ακόμα χώρες. Αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία όλων μας και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα πραγματικά προσιτό, χωρίς όμως καμία έκπτωση στην ποιότητα και πληρότητα των καλύψεων».

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *