Νέο πρόγραμμα υγείας «Me & My Family» από την Ευρώπη Ασφαλιστική

Με το πρόγραμμα υγείας «Me & My Family» εισέρχεται η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης.

Το «Me & My Family» σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Διαγνωστικών Κέντρων είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόν, βασισμένο στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας μας.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν βασική και ουσιαστική κάλυψη για τη φροντίδα της υγείας τους αλλά και της υγείας των μελών της οικογένειάς τους, με πολύ προσιτό κόστος.
Επιπλέον το «Me & My Family» πέραν των εναλλακτικών που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά, να επιλέξει συμπληρωματικές καλύψεις και επιδόματα, εφόσον το επιθυμεί.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρίας κ. Νικόλαος Μακρόπουλος ανέφερε ότι «Παραμένοντας πιστοί στις βασικές αρχές μας της Φερεγγυότητας, της Αξιοπιστίας, της υγιούς ανάπτυξης αλλά και της Ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προχωρήσαμε μετά την Πρωτοβάθμια περίθαλψη και τις κάρτες υγείας FIRSTHEALTH στη δημιουργία του «Me & My Family» ενός πρωτοποριακού προγράμματος Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης με “super” παροχές.

Η αναγνωρισιμότητα και η αξιοπιστία των συνεργαζόμενων Ιδιωτικών Φορέων Υγείας, αλλά και η φερεγγυότητα του παρόχου διαχείρισης των δευτεροβάθμιων υπηρεσιών Υγείας, εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους ασφαλισμένους μας»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *