Νέο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ»

Στο Editorial, η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Λύχρου, καλωσορίζει τα νέα μέλη του ΔΣ όπως αναδείχτηκαν από τις πρόσφατες εκλογές  και επισημαίνει το σημαντικό ρόλο που καλούμαστε να διαδραματίσουμε στην νέα εποχή, όπως αυτή διαμορφώνεται με την νέα νομοθεσία και τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, που επιβάλουν  νέες τάσεις στην αγορά μας.

Το καλοκαιρινό τεύχος μας, περιλαμβάνει τα θέματα που παρουσιάστηκαν κατά τη Γενική  Συνέλευση της 12/6/2019 και τα αποτελέσματα των εκλογών του Σωματείου μας.

Αναλύεται σε ειδικό άρθρο από την  Νομικό κα Σουζάνα Κλημεντίδη το ζήτημα της ρύθμισης των οφειλών σε Ταμεία και Εφορία σε 120 δόσεις, και από τον Νομικό Σύμβουλο κ. Περικλή Πολυχρονίδη επισημαίνονται τα σημαντικά σημεία αναφορικά με τις νέες συμβάσεις που καλούμαστε να υπογράψουμε με τις ασφαλιστικές εταιρείες, μετά την ψήφιση του Ν. 4583/12-2018.

Παρουσιάζεται ακόμη η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που συνδιοργάνωσαν στην Αθήνα τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια  της χώρας, αποσπάσματα από την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Διοικητή της ΤτΕ για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, και αλλά νέα από την τρέχουσα επικαιρότητα.   

Διαβάστε ηλεκτρονικά το νέο τεύχος εδώ  



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *