Νέο webinar για την ασφάλιση αστικής ευθύνης από τον Γ. Κουτίνα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο εμπειρογνώμων και Διευθύνων σύμβουλος της ΚΟΥΤΙΝΑΣ Α.Ε Μεσίτες Ασφαλίσεων (Lloyd’s Coverholder) μας μιλαει για τα προίόντα και τις προοπτικές του κλάδου Αστικής Ευθύνης αλλα και εμβαθύνει στην Επαγγελματική Ευθύνη.
Το insurancewebinars.gr έχει την τιμή να φιλοξενεί τον κ.Κουτίνα Γεώργιο σε μία σειρά ενημερωτικών-επιμορφωτικών webinars με το πρώτο να διεξάγεται την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 από τις 18.00 έως τις 20.00
Τίτλος θέματος:
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Προϊόντα και προοπτικές του κλάδου _ Εμβάθυνση στην Επαγγελματική Ευθύνη
Περιγραφή και σκοπός του webinar
Η Αστική Ευθύνη (η εκ του νόμου υποχρέωση για αποζημίωση στην περίπτωση ζημιάς κάποιου από αμέλεια, λάθος ή παράλειψη), είναι συνυφασμένη με την όποια επιχειρηματική δραστηριότητα ή παροχή υπηρεσιών από τους διάφορους επαγγελματίες. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, η Αστική Ευθύνη ασφαλίζεται. Η συγκεκριμένη ασφάλιση είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις προηγμένες χώρες είτε δια νόμου είτε ως θεσμικό μέτρο στην πράξη (νόμος της αγοράς). Στη χώρα μας δυστυχώς παραμένει ακόμη πρακτικά άγνωστη αφού η Πολιτεία αδρανεί, η ίδια η αγορά δεν την επιζητεί και οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν έχουν επιδείξει το κατάλληλο ενδιαφέρον για την προώθησή της. Ωστόσο, οι σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις (προστασία καταναλωτή, απελευθέρωση επαγγελμάτων κλπ), καθιστούν την ασφάλιση αυτή αναγκαία και στη χώρα μας, πέρα από και παρά την τρέχουσα οικονομική κρίση.
Σκοπός του συγκεκριμένου διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) είναι η αντικειμενική ενημέρωση της αγοράς επί του θέματος της Αστικής Ευθύνης και της ασφαλιστικής κάλυψής της, σύμφωνα με την ισχύουσα διεθνή πρακτική
Σε ποιους απευθύνεται το webinar.
Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, σε στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων και σε φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών που επιθυμούν να ενημερωθούν διεξοδικά στα θέματα ασφάλισης αστικής ευθύνης, σε δικηγόρους που θέλουν να εμβαθύνουν στην ασφαλιστική αντιμετώπιση των διαφόρων περιπτώσεων αστικής ευθύνης και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να προσεγγίσουν την ουσία του συγκεκριμένου θέματος και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του πάνω σε αυτό.

Θεματολογία
• Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
• ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
• ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
• ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
• ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ – ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ – ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΓΙΑΤΡΩΝ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ
• ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Κόστος webinar: 25€
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες
http://www.insurancewebinars.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *