Να πάτε Διακοπές… να κάνετε check-up!

Οι καλοκαιρινές Διακοπές είναι απαραίτητες για όλους μας. Μικροί και μεγάλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την ώρα για να τις χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

64373473

Πόσο μάλλον σήμερα, που η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, η αγωνία και το άγχος που την συνοδεύουν τις κάνουν να είναι ακόμα πιο πολύτιμες!

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σεβόμενος την ανάγκη για Διακοπές και ξεκούραση και θέλοντας παράλληλα να υπερτονίσει την αναγκαιότητα για Προληπτικό Έλεγχο, προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους την δυνατότητα πραγματοποίησης ολοκληρωμένων διαγνωστικών ελέγχων σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Συγκεκριμένα,σε όλες τις μονάδες Βιοιατρική και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών ελέγχων (check-up):

685844
Επιπλέον εξέταση:Έγχρωμο Doppler Καρδιάς (Τriplex)- 50€

Οι εξετάσεις γίνονται με απλή αιμοληψία μετά από 8ωρη νηστεία και με την προσκόμιση κατάλληλου δείγματος πρωινών ούρωνχωρίς ραντεβού, εκτός από τις εξετάσεις ηλεκτροκαρδιογράφημα (HKΓ), Δοκιμασία Κοπώσεως, Καρδιολογική Εξέταση, καθώς και της εξέτασης Έγχρωμο DOPPLER Καρδιάς (TRIPLEX) που απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των εξετάσεων, παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ 210 6966100 (για Αττική), 2310 459660 (για Θεσσαλονίκη) ή απευθείας στα τηλέφωνα της Μονάδας που σας εξυπηρετεί.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *