ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ THE DESIGN AGENCY “Το internet σου ήρθε κουτί”

“Το internet σου ήρθε κουτί. Θεϊκή σύνδεση στα 1Gbps σε μία ημέρα στο σπίτι σου!”. Είναι η νέα outdoor καμπάνια της INALAN που έκανε πρεμιέρα στις 16/6/2023 στο δίκτυο του ΗΣΑΠ.

Η νέα καμπάνια της INALAN εστιάζει στην προσφορά ενός “Θεϊκού” Συμμετρικού INTERNET με ταχύτητα 1Gbps. Αυτή η εντυπωσιακή ταχύτητα εξασφαλίζει απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο για καθημερινή πλοήγηση, λήψη και αποστολή αρχείων, streaming υψηλής ποιότητας περιεχομένου και online παιχνίδια, ενώ παράλληλα είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση, τηλεδιάσκεψη και απαιτητικές εργασίες στον ψηφιακό χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τον σχεδιασμό της καμπάνιας ανέλαβε η the Design Agency (designagency.gr)εταιρεία που παρέχει 360 υπηρεσίες στους τομείς του Graphic Design & Branding, Marketing & Advertising, Web Design & SEO, Video Production και App Development. Η the Design Agency έχει επιδείξει την ικανότητά της να δημιουργεί καινοτόμες και εντυπωσιακές ιδέες που αναδεικνύουν τις αξίες και τα προϊόντα των επιχειρήσεων με τον πιο δυναμικό τρόπο. Την the Design Agency εμπιστεύονται εταιρείες όπως VIBER, ΝΝ, ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS, ΝΕΑ ΟΔΟΣ κα.    Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *