Ντοκιμαντέρ – Ασφαλιστής… η Black Friday και άλλα τρέχοντα της αγοράς

Πριν ένα χρόνο η NP Ασφαλιστική λάνσαρε μια καμπάνια με την  διαφημιστική ταινία   Ντοκιμαντέρ – Ασφαλιστής. 

Είναι μια ασφαλιστική εταιρία που έχει βασικό μοχλό πώλησης των προϊόντων της τα δίκτυα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και γι αυτό το βίντεο έχει γίνει Viral στα social media πολλών ασφαλιστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μια καμπάνια διαχρονική και είδαμε ότι η εταιρία συνεχίζει να την έχει στον αέρα σε τηλεοπτικές και διαδικτυακές καμπάνιες της. Δείτε  το βίντεο 

Φτωχή η Black Friday φέτος στις ασφάλειες όπου πρωταγωνιστούν οι παίκτες της online πώλησης είτε είναι εταιρικοί είτε πλατφόρμες σύγκρισης τιμών.

Ενας λόγος ήταν ότι η  Hellas Direct “κλασικός” online παίκτης στην ασφάλιση αυτοκινήτου “έριξε” κίτρινο, όπως προέβαλε σε σχετική καμπάνια  και αντί προσφορών για μια ημέρα έβαψε κίτρινες σχολικές διαβάσεις…περνώντας μηνύματα για την οδική ασφάλεια των μαθητών.

Ωστόσο, “κουπόνια” προσφορών και εκπτώσεων σε ασφάλειες αυτοκινήτου υπήρξαν και συνεχίζουν να τρέχουν και στα πλαίσια της Cyber Week!  Άλλωστε στην Ελλάδα συνηθίζεται…να παρατείνεται κάθε επετειακό ή  εορταστικό γεγονός εθνικό ή εισαγόμενο.

Καθώς μια μέρα μένει για να φύγει ο 11ος μήνας και να μπούμε στον εορταστικό Δεκέμβριο στην ασφαλιστική αγορά οι εξελίξεις τρέχουν και θα τρέχουν. Αύριο λήγει η παρουσία της κ. Μαριάννας Πολιτοπούλου ως CEO στην NN Hellas και αναμένεται  να οριστεί αντικαταστάτη της, έστω και προσωρινός. Ενώ τέλος Δεκεμβρίου προγραμματισμένες αντικαταστάσεις CEO έχουμε στην Εθνική Ασφαλιστική και την Allianz Ελλάδος.

Αυτά από την στήλη “Ασφαλιστικά Σφηνάκια” για σήμερα και μια υπενθύμιση σε κάποιους συναδέλφους , λίγους, που επιδίδονται ασύστολα  στο Copy Paste. Αλλάζουμε τίτλους και κείμενα εκτός και αν έχουμε το ίδιο στυλ γραφής και κοινές ιδέες και δεν το ξέρουμε!  Άλλωστε όπως λέει και ένας άλλος εν μέρει δικαίως  διαμαρτυρόμενος προς το Copy Paste μεταξύ ομοειδών μέσων… η πρώτη αναφορά πάντα παίξει ρόλο στις ειδήσεις στο διαδίκτυο και στα seo της Google Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *