ΝP Ασφαλιστική: Ειδική προσφορά έως 31/12/2021 στα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών, χωρίς απαλλαγές

H κλιματική αλλαγή έχει επιφέρει δραματικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις φυσικές καταστροφές όπως βλέπουμε πλέον σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Η περιουσία μας είναι εκτεθειμένη άμεσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα και πλέον η ασφάλισή της καθίσταται αναγκαία.

Με την NP Ασφαλιστική η ασφάλιση γίνεται εύκολη και εξαιρετικά συμφέρουσα.

Η NP Ασφαλιστική είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με ό,τι αφορά την ενημέρωση των πελατών της σχετικά με τους κινδύνους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που όλο και πιο συχνά βιώνουμε στη χώρα μας, ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, όπως καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές, μεσογειακοί κυκλώνες, χαλαζοπτώσεις και δυνατοί σεισμοί.
Αξιοποιώντας τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης της ‘‘NP Ασφαλιστική’’ και ιδιαίτερα τα προϊόντα του Κλάδου Περιουσίας, οι ανωτέρω κίνδυνοι μπορούν να καλυφθούν εύκολα και πολύ οικονομικά για το σύνολο των πελατών.

Η Εταιρία , προκειμένου να μην υπάρχει κανένας πελάτης της ανασφάλιστος για την κατοικία του, από 7 Σεπτεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2021, παρέχει επιπλέον έκπτωση 15% επί του τιμολογίου της για όλες τις νέες ασφαλίσεις στα πακέτα ασφάλισης κατοικίας “NP Χρηματοδοτούμενο Plus” – “NP Κατοικία 1985 Plus” – “NP Κατοικία
Plus”, τα οποία είναι όλα με μηδενικές απαλλαγές.

Η νέα έκπτωση παρέχεται επιπλέον της έκπτωσης cross-selling λόγω ασφαλισμένου οχήματος στην Εταιρία, με το συνολικό όφελος για τον πελάτη να φτάνει μέχρι και 25%!!

Οι έμπειροι συνεργάτες της Εταιρίας σε όλη την Ελλάδα είναι δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο για να του προσφέρουν το καλύτερο ασφαλιστικό προιόν για τις ανάγκες του.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *