Ξέρετε τι ασφαλιστικές καλύψεις έχετε;


Αγοράσατε κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα για να προστατέψετε την περιουσία σας από ανεπιθύμητες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Αλλά αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς έχετε αγοράσει, ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων, αφού για άλλα θα πιστεύετε πως καλύπτεστε και για άλλα θα έχετε καλύψεις… και πιστέψτε μας… Δεν θα φταίει ο Ασφαλιστής σας γι’ αυτό!
Αλλά εσείς και οι εσφαλμένες σας πεποιθήσεις, αρνούμενοι να ακούσετε και να υπακούσετε στον άνθρωπο που βρέθηκε δίπλα σας για το καλό σας. Ιδού κάποια πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν.

Σενάριο #1
Eάν εμπλακώ σε τροχαίο ατύχημα, η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης μου από ατύχημα αυτοκινήτου με καλύπτει για τις σωματικές βλάβες που μπορεί να υποστώ, ως οδηγός.
Σενάριο #2
Έπεσα θύμα κλοπής και έκλεψαν τα τιμαλφή. Θέλω αποζημίωση, την δικαιούμαι γιατί είχα ασφαλίσει την οικία και το περιεχόμενο της.
Σενάριο #3
Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς στην κατοικία μου θα αποζημιωθώ στην εμπορική αξία του σπιτιού την δεδομένη στιγμή και γι’ αυτό είμαι ήσυχος.
Σενάριο #4
Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου στο κέντρο της Αθήνας και κατά την διάρκεια ταραχών καταστράφηκε ολοσχερώς από βόμβα μολότοφ. Θα αποζημιωθώ όμως γιατί στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου, είχα θέσει τον όρο «κακόβουλες ενέργειες».
Σενάριο #5
Είμαι άνω των 60 ετών και ανησυχώ για την υγεία μου, αλλά ποιος θα με ασφαλίσει εμένα σε αυτή την ηλικία..
Σενάριο #6
Σιγά που θα κάνω πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Αφού οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν πληρώνουν…
Τις απαντήσεις για όλα τα παραπάνω σενάρια θα τις βρείτε κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα real-insurance.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *