Ξεκινά το EIAS DIPLOMA in INSURANCE

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), ανταποκρινόμενο στις νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή και επιτυχία και του περυσινού προγράμματος, υλοποιεί και φέτος το ολοκληρωμένο και πλήρως επανασχεδιασμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών EIAS DIPLOMA in INSURANCE – EDI 2017 – EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE, το οποίο ξεκινά την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.

Το 10μηνο πρόγραμμα EDI 2017 αποτελείται από οκτώ ενότητες, τις οποίες καλύπτουν 32 εξειδικευμένοι εισηγητές, και είναι συνολικής διάρκειας 250 ωρών (230 ώρες απογευματινής διδασκαλίας και 20 ώρες για τις γραπτές εξετάσεις και τις συναντήσεις για την πτυχιακή εργασία). Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου 2017 (με διακοπή 2,5 μηνών το καλοκαίρι).

Το ΕΙΑΣ υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές ότι οι Αιτήσεις των υποψηφίων, μαζί με την καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων, θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων εγγραφής λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *