Ξεκινούν από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής οι αποζημιώσεις για τον κλάδο ζωής της International Life

Το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε  η διαβίβαση , των απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής που αναγνωρίζονται από την εκκαθάριση της International Life A.E.A.Z.

Για την καταβολή της αποζημίωσης έναντι των απαιτήσεων από ασφάλιση, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής θα προχωρήσει σε πιστοποίηση του δικαιούχου που έχει οριστεί από την εκκαθάριση της International Life A.E.A.Z..

 Η διαδικασία πιστοποίησης θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής (www.pligf.gr). Σε ειδικό μηχανισμό αναζήτησης οι δικαιούχοι θα καταχωρούν τον αριθμό συμβολαίου και τον μοναδικό κωδικό ταυτοποίησης, που έχει ορίσει η εκκαθάριση στην Κατάσταση Δικαιούχων από Ασφάλιση, για να ενημερωθούν για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, προκειμένου να πιστοποιηθούν και να δρομολογηθεί η καταβολή της αποζημίωσης. 

Σημειώνεται ότι, το ποσό της αποζημίωσης υπολογίστηκε από την εκκαθάριση και προσδιορίστηκε σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 8 του ν. 3867/2010. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής: o μέσω του site www.pligf.gr o μέσω email: info@pligf.gr, μέσω τηλεφώνου στο 210 – 320 3428 μεταξύ 10:00 – 12:00 και  μέσω ταχυδρομείου στην παρακάτω διεύθυνση Εγγυητικό Κεφάλαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής Ελ. Βενιζέλου 21 (πρώην Πανεπιστημίου) Τράπεζα της Ελλάδος Τ.Κ. 102 50, Αθήνα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ “International Life Α.Ε.Α.Ζ.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *