Ξεκινούν εθελούσιες έξοδοι προσωπικού στην Εθνική Ασφαλιστική

Ανοικτό πρόγραμμα εθελούσιων εξόδων για το προσωπικό της εταιρίας θα εφαρμόσει το επόμενο διάστημα η διοίκηση της ασφαλιστικής σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει :

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε την Παρασκευή 8/2/2019 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του προσωπικού.
Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα, οπότε και θα γνωστοποιηθούν σε σχετική εγκύκλιο αναλυτικά οι λεπτομέρειες και όλες οι προϋποθέσεις για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό και μπορεί να συμπεριληφθεί οποιοσδήποτε συνάδελφος συγκεντρώνει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που περιλαμβάνει.
Θα έχει έναρξη στις 14/02/2019 και λήξη στις 08/03/2019.

Σε όλη την περίοδο ισχύος θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για τα συνταξιοδοτικά δεδομένα από την κα Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, καθηγήτριας Νομικής σχολής του ΕΚΠΑ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να συστήσει σε όλες και όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να εξετάσουν με προσοχή όλες τις παραμέτρους και τις προεκτάσεις μιας τέτοιας απόφασης, που είναι απόφαση ζωής.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *