ΟΑΕΕ: Πως θα γίνει η ένταξη στο νόμο Κατσέλη οφειλετών του ταμείου

Ερμηνευτική εγκύκλιο που ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ με ληξιπρόθεσμες οφειλές εξέδωσε η διοίκηση του οργανισμού .

754747

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με τις διατάξεις του Ν.4336/15 (Μέρος Β΄ Άρθρο 2 Παρ. Α΄Υποπ.Α4 Κεφ. Α΄ άρθρα 1-4) τροποποιείται και διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του Ν.3869/10 σχετικά με τη “Ρύθμιση οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων” και παρέχεται η δυνατότητα
ρύθμισης, εκτός των άλλων, των βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο,την Φορολογική Διοίκηση, τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης.
Με τη παρούσα παρέχονται διευκρινήσεις επί των αλλαγών που επέρχονται στο θεσμικό πλαίσιο, προσδιορίζονται οι υποχρεώσεις των αρμοδίων Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων-οφειλετών που επιθυμούν να ενταχθούν στο πλαίσιο της ρύθμισης και καθορίζονται οι ενέργειες που θα ακολουθούνται για την ενιαία αντιμετώπιση των περιπτώσεων αυτών.

Δείτε όλη την εγκύκλιο κάνοντας κλικ εδώ



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *