Οδηγός φορτηγού συνθλίβει την παρκαρισμένη Ferrari του εργοδότη του (Φωτογραφίες)

Εικόνες και διφορούμενες πληροφορίες για το συμβάν κάνουν το γύρο διαδικτύου με μια λευκή Ferrari  GTC4 να έχει συνθλιβεί κάτω από τους τροχούς ενός φορτηγού σε χώρο πάρκινγκ στο Σικάγο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  CarScoops και νεότερες πληροφορίες που επικαλείται ένας  οδηγός φορτηγού προσλήφθηκε από  εταιρία μεταφορών μόλις τέσσερις ημέρες πριν από το συμβάν, κατά τη διάρκεια του οποίου, «έκανε μόνο ένα φορτίο», καθώς δεν θεωρήθηκε κατάλληλος (ή σταθερός) για τη δουλειά.

Η πηγή μας, αναφέρει η ιστοσελίδα,  διευκρίνισε ότι ο οδηγός «ήταν κυρίως θυμωμένος που δεν πήρε φορτηγό μοντέλο του  2020… Πήρε φορτηγό 2019 και δεν ήταν αρκετά καλό γι ‘αυτόν!».

Πρόσθεσε ότι η εταιρία φέρεται να αποφάσισε να απολύσει τον οδηγό με πολιτισμένο τρόπο χωρίς «κανένα επιχείρημα ή έντονα λόγια» και «όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε μάρτυρες» αφού τον αποζημιώσει πλήρως. Πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας φορτηγών, η πηγή μας λέει ότι «ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν αυτό [το Ferrari GT4Lusso] είναι το αυτοκίνητό του». Ο ιδιοκτήτης είπε ότι είναι πράγματι δικό του  και ο οδηγός  απάντησε «τώρα θα δεις τι θα συμβεί όταν παίζεις μαζί μου».

«Άρχισε να τρέχει προς ένα φορτηγό, πήδηξε μέσα και άρχισε να οδηγεί σαν τρελός . Ο ιδιοκτήτης τον κυνήγησε , προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά  του έπιασε το χέρι  στην πόρτα και  τον έκανε να πέσει κάτω από το φορτηγό », αναφερει η πηγή . «Τότε χτύπησε το αυτοκίνητο, σταμάτησε και μετά συνέχισε μέχρι που ανέβηκε πάνω με  το φορτηγό».

Σε αυτό το σημείο, ο ιδιοκτήτης της κατεστραμμένης Ferrari και της εταιρίας μεταφορών κάλεσε την αστυνομία, με αξιωματικούς του Σικάγο PD να συλλάβουν τον άνδρα και να του απευθύνουν  κατηγορίες.

Πηγή:carscoops.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *