Οδική Βοήθεια- Η κάλυψη που πρέπει να έχετε πάντα στο όχημά σας και στις εξόδους σας

Ο εορτασμός  του Πάσχα και όχι μόνο είναι μια από τις κλασικές μεγάλες εξόδους που οι μετακινήσεις στην επαρχία και σε τουριστικούς προορισμούς είναι μαζικές με την χρήση κάθε είδους επιβατικών οχημάτων. 

Η κάλυψη παροχής οδικής βοήθειας μέσω της ασφάλισης του οχήματος ή και απευθείας σε μια εταιρία οδικής βοήθειας για υπηρεσίες οδικής βοήθειας εκτός από τις καθημερινές σας μετακινήσεις και χρήσης του ΙΧΕ αυτοκινήτου σας είναι αναγκαία σε αυτές τις μακρινές εξορμήσεις σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Θα σας βγάλει από μια δύσκολη στιγμή και απρόοπτα που μπορούν να σας συμβούν στο ταξίδι και κύρια στην περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος  που θα είναι απαραίτητη η μετακίνησή του σε συνεργείο.  

Επιπλέον οι υπηρεσίες της οδικής βοήθειας μπορεί να περιλαμβάνουν την αλλαγή ελαστικού, την επισκευή προβλημάτων στον κινητήρα όταν είναι εφικτό , το ξεκλείδωμα των πορτών αυτοκινήτου, το άδειασμα της μπαταρίας και άλλες βοήθειες που θα μπορούσαν να χρειαστούν οι οδηγοί στο δρόμο.

Η οδική βοήθεια μπορεί να προσφερθεί μέσω μιας συμφωνίας με έναν οργανισμό οδικής βοήθειας ή μέσω ενός προγράμματος βοήθειας που προσφέρεται από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού.

Tips – Η EXTRA ASSISTANCE είναι η νεότερη Ελληνική πανελλαδικής κάλυψης εταιρεία οδικής βοήθειας  και μια ιδανική λύση για τις επιλογές σας στην κάλυψη της οδικής βοήθειας.

Ο ιδιόκτητος στόλος οχημάτων της, καθώς και το δίκτυο συνεργατών της, έχουν ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση κάθε συνδρομητή στον τόπο του συμβάντος, παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών.

Έτσι λοιπόν διαθέτοντας την τεχνογνωσία για την ευρύτερη παροχή υπηρεσιών στο σημείο της βλάβης ή ατυχήματος του εκάστοτε οχήματος παρέχει την δυνατότητα στον οδηγό του για την αμεσότερη διαδικασία της ζημιάς.

  • Καταγραφή συνθηκών ατυχήματος.
  • Φωτογράφιση του τόπου ατυχήματος
  • Άμεση αναγγελία ζημιάς
  • Τοπική μεταφορά οχήματος σε χώρο φύλαξης
  • Μεταφορά οχήματος σε συνεργείο επισκευής.

Ρωτήστε τον ασφαλιστή σας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  EXTRA ASSISTANCEΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *