Οδικός Χάρτης ρύθμισης οφειλών και για τα ασφαλιστικά ταμεία από το ΕΕΑ

Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και την Ομάδα του Προγράμματος EARLY WARNING EUROPE ο ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, την Κυριακή 20/1/2019.
Σε μία κρίσιμη περίοδο για την οικονομία, το πρόβλημα που απασχολεί την πλειοψηφία επαγγελματιών και επιχειρήσεων είναι οι οφειλές και οι δυνατότητες ρύθμισης τους.
Ο Οδικός Χάρτης Ρύθμισης Οφειλών είναι μία ακόμα πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με στόχο την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της οικονομίας.
Αποτελεί μια «κωδικοποίηση» των υφιστάμενων επιλογών που μπορεί να έχει ένας επιχειρηματίας και ένας ελεύθερος επαγγελματίας για να ρυθμίσει χρέη σε Δημόσιο, Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία και ιδιώτες. Γνωστές λύσεις για τις οποίες όμως, έως σήμερα, η πληροφορία είναι διάσπαρτη. Πλέον με το χρήσιμο αυτό «εργαλείο» ο ενδιαφερόμενος οφειλέτης θα μπορεί να βρει σε ένα σημείο όλες τις επιλογές, όπως αυτές θα ισχύουν ανά πάσα στιγμή.
Ο νομικός συνεργάτης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος έκανε την αναλυτική παρουσίαση του Οδικού Χάρτη ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους οφειλέτες από τις 30/1/2019 στην ιστοσελίδα www.eea.gr και www.earlywarning.eea.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *