Οικογενειακή ασφαλιστική απάτη μαμούθ με 87 εμπλεκόμενους


Ακόμη και ο δικαστής χαρακτήρισε τα μέλη μιας οικογενείας στην Ουαλία ως “την πιο άτυχη” αφού φέρεται μέσα σε 3 χρόνια να είχε 15 αυτοκινητιστικά ατυχήματα και εισέπραξε από ασφαλιστικές εταιρίες το ποσό των 202.500 λιρών .

94848Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της χώρας, τα μέλη της οικογένειας Yandell εμπλέκονται στην καλοστημένη απάτη σε βάρος ασφαλιστικών εταιριών. Η οικογένεια φαίνεται να έχει στήσει κατά την περίοδο 2009 έως το Δεκέμβριο του 2011, 15 αυτοκινητιστικά ατυχήματα, για τα οποία ζήτησε αποζημίωσες από τις εκάστοτε ασφαλιστικές εταιρίες.
Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση δηλώνει ” 15 υποτιθέμενες συγκρούσεις σε 2 χρόνια κάνουν την οικογένεια Yandell την πιο άτυχη της Ουαλίας”,ακόμη ο δικαστής αναφέρει ότι η οικογένεια αποτελεί τον πυρήνα της απάτης, με εγκεφάλους τα αδέρφια Byron Yandell, Rachel Yandell και Peter Yandell.
Στην ίδια απάτη εμπλέκονται συνολικά 87 άνθρωποι, που αποζημιώθηκαν για ατυχήματα που δεν σημειώθηκαν ποτέ, σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρχαν μηδαμινές ζημιές στα αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά οι εμπλεκόμενοι στη απάτη πληρώθηκαν κανονικά ακόμη και ανύπαρκτους τραυματισμούς, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τους ελέγχους των ατυχημάτων από τις ασφαλιστικές εταιρίες.
Τα μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν 28 κατηγορίες, ωστόσο όλοι τους αρνούνται κάθε εμπλοκή με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ο καθένας πως κάποια από τα ατυχήματα συνέβησαν στην πραγματικότητα χωρίς, όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν όλα τα ατυχήματα για τα οποία έχουν ήδη αποζημιωθεί.
Πηγή : News247.gr με πληροφορίες από την mirror.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *