Οικονομική ιστοσελίδα απέσυρε δημοσίευμα για στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η περιπέτεια της πώλησης του 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής είχε αρκετές παράπλευρες απώλειες.

Μπροστά στο επικοινωνιακό παιχνίδι είτε επιχειρηματικό, είτε πολιτικό και όχι μόνο δημιουργούνται “τυφλές επιθέσεις” με πολλαπλούς στόχους και προσδοκώμενα οφέλη!

Στην προκειμένη περίπτωση είχε αναρτηθεί ένα δημοσίευμα με τίτλο “Συνολικά 19 ερωτήματα προς την διοίκηση της Εθνικής τράπεζας για την Ασφαλιστική από ομάδα εργαζομένων”
Στην επιστολή αυτή, της “ομάδας εργαζόμενων”, στοχοποιούνταν κυρίως οι επικεφαλής της Εθνικής Ασφαλιστικής Κωνσταντάς Σταύρος και Σαρδελής Χριστόφορος.
Η ιστοσελίδα bankingnews.gr που είχε αναρτήσει το σχετικό θέμα με νέα προχθεσινή ανάρτησή της ανέφερε :
“Αναφερόμενοι στο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε στις 4 Μαΐου 2018 στην ιστοσελίδα «www.bankingnews.gr», υπό τον τίτλο «Συνολικά 19 ερωτήματα προς την διοίκηση της Εθνικής τράπεζας για την Ασφαλιστική από ομάδα εργαζομένων», μετά από νεότερη ενημέρωσή που είχαμε, πεισθήκαμε απολύτως ότι τα εκεί αναφερόμενα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και επομένως οι συνακόλουθες κρίσεις ήταν εσφαλμένες.
Εκφράζοντας μετά ταύτα την λύπη μου προς τους Κωνσταντά Σταύρο, Σαρδελή Χριστόφορο και Αγγελική Σκανδαλιάρη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την ανάρτηση του εν λόγω δημοσιεύματος, το αποσύρω. “Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *