Οι ανάγκες του αύριο στην υγεία, βασικό θέμα συνεδρίου της Ένωσης Αναλογιστών

Στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών,των παρόχων ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας,του δημόσιου τομέα, αναγνωρισμένοι καθηγητές του τομέα ασφάλισης και υγείας αλλά και καταναλωτές πήραν μέρος στο συνέδριο που διοργάνωσε σήμερα η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, στο μέγαρο Μουσικής, με θέμα Υγεία: Εστιάζοντας στις Ανάγκες του Αύριο».
Στόχος και σκοπός του συνεδρίου ήταν φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να συνεργαστούν για ένα νέο οδικό χάρτη στο σύστημα υγείας, που θα είναι πιο προσιτό, πιο προσβάσιμο και πιο οικονομικό για τον Έλληνα καταναλωτή, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος και διευθύνων σύμβουλος της Generali κ Πάνος Δημητρίου μιλώντας στον ALPHA TV
Στο συνέδριο μίλησαν μεταξύ άλλων και κορυφαία στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών όπως, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB κ Αλ Σαρρηγεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ιnteramerican κ Γ. Καντώρος.
Η πρώτη ενότητα του Συνεδρίου ασχολήθηκε με την «Εξέλιξη του κόστους υγείας από την οπτική των παρόχων και των καταναλωτών», με κεντρικό εισηγητή τον κ. Νικόλαο Βέττα Γενικό Διευθυντή του ΙΟΒΕ και Καθηγητή του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών.
Η δεύτερη ενότητα επικεντρώθηκε στην «υιοθέτηση και λειτουργία των θεραπευτικών πρωτοκόλλων (DRGs) στην Ελληνική Αγορά» και η τρίτη ενότητα στα ευρωπαϊκά συστήματα υγείας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *