Οι ασφαλιστές διαδηλώνουν στο αυριανό συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο για το νέο ασφαλιστικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση δηλώνουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και η Ενωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος καλεί σε προσυγκέντρωση στην Πανεπιστημίου 37.
436366

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει :
Η ΕΑΔΕ μέσω του ΕΕΑ κατέθεσε την Δευτέρα 18/1/2016 Υπόμνημα Διαμαρτυρίας στον Υπουργό Εργασίας για το Σχέδιο Νόμου που αφορά το Ασφαλιστικό.
Στο Υπόμνημα δηλώνεται η απόλυτη αντίθεση στην επιχειρούμενη δήμευση του απομείναντος εισοδήματος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών.
Υπογραμμίζεται εξ άλλου για άλλη μία φορά η βεβαιότητα ότι οι ρυθμίσεις που προβλέπονται δεν οδηγούν σε λύση του Ασφαλιστικού αλλά αντιθέτως σε περαιτέρω συρρίκνωση της απασχόλησης και σε αναγκαστική, λόγω αδυναμίας, εισφοροδιαφυγή.
Την Τρίτη 19/1/2016 Αντιπροσωπεία της ΕΑΔΕ έλαβε μέρος στην κοινή Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο ΤΕΕ από τους φορείς Επιστημόνων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, συστρατευόμενη σε κάθε πρωτοβουλία ανατροπής των προτεινόμενων ρυθμίσεων.
Καλούμε αύριο Πέμπτη 21/01/2016 και ώρα 11.30 όλα τα Μέλη όλων των Σωματείων της Διαμεσολάβησης μαζικά και δυναμικά να συμμετάσχουν στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Πορεία που διοργανώνεται, προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Βουλή, με σημείο εκκίνησης τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σημείο προσυγκέντρωσής μας : Πανεπιστημίου 37, Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωσηΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *