Οι ασφαλιστικές εταιρίες νομικής προστασίας στο παιδικό χωριό SOS

Εκδήλωση εορταστική στο Παιδικό Χωριό SOS θα πραγματοποιήσουν από κοινού οι εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες «Νομικής Προστασίας» ARAG και D.A.S.-Hellas την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στις 18.00.
Οι εργαζόμενοι στις εταιρείες θα μεταβούν στο Χωριό, θα επισκεφθούν τις ξεχωριστές οικογένειες που συνθέτουν τη φιλόξενη κοινότητα, θα συζητήσουν, θα παίξουν με τα παιδιά, θα τους προσφέρουν δώρα και θα μοιραστούν μαζί τους ώρες παιχνιδιού, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα.

5252Η επίσκεψη στο Χωριό SOS είναι πρωτοβουλία που ελήφθη από τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών, την κ. Νάντια Σταυρογιάννη της D.A.S.-Hellas και τον κ. Δημήτρη Τσεκούρα της ARAG, οι οποίοι από κοινού και εκπροσωπώντας τις εξειδικευμένες εταιρίες του κλάδου Νομικής Προστασίας αποφάσισαν να δώσουν ένα διαφορετικό από το καθιερωμένο στίγμα εταιρικής κουλτούρας, πιο ελαστικής, πιο κοινωνικής, με διακριτό πολιτιστικό περιεχόμενο και στοιχεία κοινωνικής προσφοράς.
Η γενική έννοια της προστασίας που υπηρετούν οι ασφαλιστικές εταιρείες και αποτελεί την βάση της λειτουργίας τους και πολύ περισσότερο ο κλάδος της Νομικής Προστασίας που εξειδικευμένα και σε μεγάλο εύρος προγραμμάτων προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες D.A.S.-Hellas και ARAG, με την κοινή αυτή εκδήλωση αλλάζει όψη: ξεφεύγει από την τεχνοκρατική πεπατημένη και λαμβάνει άλλη μορφή ευαίσθητη, φιλική, ζεστή, ανθρώπινη μέσα από μια διαδικασία προσφοράς και κοινών ωρών με τα παιδιά του Χωριού SOS.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το μήνυμα που οι δύο εταιρείες θέλουν να στείλουν φέτος είναι πώς οι ραγδαίες αλλαγές στις συνθήκες της χώρας, η αμφιβολία και η αβεβαιότητα που εκτείνονται στην αγορά, τις οικογένειες, τις επιχειρήσεις, επιτάσσουν μεγαλύτερη συσπείρωση των ανθρώπων, περισσότερη συλλογικότητα, λιγότερο ατομικισμό. Οι επιχειρήσεις και οι πολίτες μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή που η προστασία όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη γίνεται χρέος. Οι ARAG και D.A.S.-Hellas βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και προσφέρουν προστασία –νομική προστασία- στους ανθρώπους.

Δήλωση κ. Δημήτρη Τσεκούρα
Γεν. Δ/ντού & Νομ. Εκπρ/που της ARAG SE στην Ελλάδα

Δεν είναι της παρούσης να μιλήσω για την οικονομική κρίση της χώρας, τις μακροχρόνιες αιτίες της και τις δραματικές συνέπειές της.

Θα πω μόνο, πως ειδικά το 2012 – που σε λίγο μας αποχαιρετά – η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα.
Μεγέθη της κρίσης όπως η ύφεση, η ανεργία, η ελλειμματική περίθαλψη, οι ανάγκες σε τρόφιμα κλπ. διεμβολίζουν άγρια την συνοχή της κοινωνίας και πράγματι πολλοί άνθρωποι τα έχουν χαμένα.

Ένα πράγμα όμως δεν πρέπει επ’ ουδενί να χάσουμε: την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης για τον διπλανό μας.
Γιατί μόνον αυτά έχουν να κάνουν με τον πυρήνα και όχι το περίβλημα του κοινωνικού φαινομένου.

Με αυτές τις σκέψεις αποφασίσαμε με την DAS Hellas την κοινή εκδήλωση στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης.
Μια εκδήλωση αγάπης, που εκτός από την παρουσία μας και τον χρόνο μας, είμαστε διατεθειμένοι να ξοδέψουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προσφέρουμε το ελάχιστο, δηλ. ένα ακόμα χαμόγελο στα παιδιά που δικαιωματικά τους ανήκει.

Δήλωση κας Νάντιας Σταυρογιάννη
Διευθύνουσας Συμβούλου & Αντιπροέδρου Δ.Σ. της D.A.S.-Hellas

Μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις εκπέμπουμε ως επιχειρήσεις ένα μήνυμα ζεστασιάς και αισιοδοξίας. Ακολουθούμε την πορεία που νωρίτερα επιχειρήσεις άλλων κλάδων, σωματεία, δήμοι, καλλιτέχνες, κοινωνικές ομάδες και πολλοί άλλοι ξεκίνησαν.

Και εμείς με τη σειρά μας εκπέμπουμε την βεβαιότητά μας ότι μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο. Στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα για την ιδέα της φιλικής επιχειρηματικότητας και της συσπείρωσης όλων για μια διαφορετική κοινωνία με ισχυρότερους δεσμούς, υψηλές αξίες, καθαρότητα σχέσεων ηθικών, οικονομικών.

Και αμιγώς εταιρικά: η νομική προστασία βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους και τους υποστηρίζει στον βαθμό των αρμοδιοτήτων της.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

2 Comments

  1. Γειασας.θελω να ανοιξω εταιρεια οπου θα παρεχω τεχνικες συμβουλες απο το τηλεφωνο και θα χρεωνεται ο πελατης ανα κληση,
    θα εχω τεχνικους εξωτερικους μονο συνεργατες και θα δινουν συμβουλες απο το τηλεφωνο και θα πληρωνονται ανα κληση με δελτιο παροχης υπηρεσιων,,,, επειδη η εταιρεια μου θα ειναι ο ενδιαμεσος κρικος μεταξυ πελατη και τεχνικου , ηθελα να ρωτησω πως θα βρω μια φορμα ενα νομικο πλαισιο που θα υπογραφεται μεταξυ εμου και του τεχνικου οπου η εταιρεια μου δεν θα εχei καμμια ευθυνη αν ο τεχνικος δωσει λαθος απαντηση και υποστει βλαβη ο πελατης,,οπως επισης και να μην εχει καμμια αξιωση απο μενα ο πελατης που θα συμβουλευεται τον συνεργατη μου…υπαρχει κατι καπια στερεοτυπη νομικη φορμα που μπορω να διαβασω να παρω μια γνωμη … ευχαριστω πολυ

  2. Το θέμα που αναφέρεται, αφορά περισσότερο νομικές συμβουλές και ίσως μπορείτε να ρωτήσετε σε κάποιο νομικό φόρουμ.
    Ωστόσο, μπορεί να απευθυνθείτε και σε ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν, σχεδόν οι περισσότερες, προϊόντα ασφάλισης αστικής ευθύνης και νομικής προστασίας, με πιο εξειδικευμένες στον κλάδο αυτό τις εταιρίες που αναφέρονται στο πιο πάνω δημοσίευμα.
    Κάντε κλικ στην Ενότητα Ασφαλιστικές Εταιρίες και βρείτε όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, τα τηλέφωνα και τα url των ιστοσελίδων τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *