Οι ασφαλιστικές εταιρίες που διακρίθηκαν ως TRUE LEADERS

Συνολικά πέντε ασφαλιστικές εταιρίες περιλαμβάνονται στη λίστα των 74 εταιριών και ομίλων που διακρίθηκαν ως  True Leaders 2020 από την ΙCAP .

Συγκεκριμένα οι ασφαλιστικές με αλφαβητική σειρά είναι : 

Allianz 

Groupama Ασφαλιστική

Ergo Ασφαλιστική

Ευρωπαϊκή Πίστη 

Interamerican 

Αναλυτικά : 

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως “Credit Rating Agency” από την European Securities and Markets Authority (ESMA), επιβραβεύει για 11η συνεχή χρονιά, τις Εταιρείες και Ομίλους “TRUE LEADERS” για το 2020, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). 

Aπό τις 30.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, 59 Εταιρείες και 15 Όμιλοι αναδείχθηκαν “TRUE LEADERS”. 

Οι Εταιρείες και Όμιλοι “ΤRUE LEADERS” πληρούν όλα τα παρακάτω κριτήρια: 

• Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2020.

• Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2019 στο 2020.

 • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.

 • Έχουν υψηλό “ICAP Credit Score”. 

Φέτος, λόγω του Covid-19, δεν θα πραγματοποιηθεί η δια ζώσης τελετή απονομής των Βραβείων. Αντ’ αυτής, έχει προγραμματισθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαδικτυακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media. 

Μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου (e-book) «Βραβεύσεις True Leaders», το οποίο θα διατεθεί σύντομα στο ευρύ κοινό, σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής αγοράς αναφέρονται στον εν λόγω θεσμό. 

Ενδεικτικά, το έντυπο περιλαμβάνει τοποθετήσεις από τους κ.κ. Γιάννη Μπρατάκο, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ευθύμιο Βιδάλη, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), και Βασίλη Ραμπάτ, Πρόεδρο της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ). 

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP, σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων, αφού με συνεχή προσπάθεια και αποφασιστικότητα κάλυψαν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια. Αναφέρθηκε δε στο ευχάριστο γεγονός ότι όλο και πιο πολλές Εταιρείες επιτυγχάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές που οδηγούν σε αύξηση της παραγωγικότητας και του EBITDA και στη βελτίωση της πιστοληπτικής τους ικανότητας. Τέλος, παρατήρησε ότι οι βραβευθέντες σηματοδοτούν την επιτυχία και δύναται να συμβάλουν καθοριστικά στην αναστροφή του κλίματος ύφεσης που επέφερε η πανδημία στην εθνική οικονομία, δημιουργώντας τις κατάλληλες προοπτικές για το μέλλον της χώρας. 

Η Λίστα των 74 True Leaders 2020, σε μικτή αλφαβητική σειρά εμφάνισης. (Προσοχή: ΔΕΝ πρόκειται για κατάταξη)Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *