Οι Ασφαλιστικές “παίζουν” μπάλα: Ξεκίνησε το πρωτάθλημα ΠΑΣΦΕ 2019-2020

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα των ασφαλιστικών εταιρειών 2019-2020. Το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα διοργανώνεται από τεχνικό υπεύθυνο σε γήπεδα 6×6 εγκεκριμένων προδιαγραφών UEFA. Υπάρχει διαιτησία και ιατρική κάλυψη σε κάθε αγώνα.

Η κάθε αγωνιστική καλύπτεται δημοσιογραφικά και προβάλλεται σε social media και κλαδικό τύπο.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος είναι:

Γ. ΦΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΕΠΕ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.

ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ

AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

EUROLIFE ERB

HELLAS DIRECT

ALLIANZ HELLAS S.A.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μέχρι σήμερα

Στις αρχές Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε ο συγκλονιστικός πρώτος γύρος με την ομάδα του Φουφόπουλου (πρωταθλήτρια ΠΑΣΦΕ 2017-18) να βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς πρόκειται και για τη μοναδική, μέχρι τώρα, αήττητη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την καλύτερη επίθεση. Ακολουθούν στη βαθμολογία η Εθνική ασφαλιστική, η ERGO και η Ευρωπαϊκή Πίστη (περσινή πρωταθλήτρια και κυπελλούχος) που συμπληρώνει την πρώτη τετράδα. Ποδοσφαιρικές αρετές ωστόσο έχουν δείξει και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα κυνηγήσουν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη, ενόψει των ανοιξιάτικων αγώνων play off, που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή.
Παράλληλες εκδηλώσεις και κοινωνικό έργο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν κοινωνικό έργο, events για μικρούς και μεγάλους κ.α. Στις παροχές στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται αποδυτήρια, φυλασσόμενο parking, ειδικά προγράμματα και πολλά άλλα.

SPONSOR

Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ΘΗΣΕΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING

INSURANCE DAILY NEWS

Asfalisinet.gr

INSURANCE FORUM

INSURANCE INNOVATION

insuranceworld.gr

insurance w*rld

Banks.com.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σύλλογος Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

ΣΕΜΑ

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.”

Το Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε.” είναι ο ανεξάρτητος θεσμός, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ασφαλιστικών Εταιρειών. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2013 και σήμερα διοργανώνεται από την εταιρεία SHAPE IKE. Στο Π.ΑΣΦ.Ε. Έως σήμερα έχουν συμμετάσχει κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης.

Περισσότερα για το ΠΑΣΦΕ στο http://pasfe.gr/ και στο facebook https://www.facebook.com/pasfeofficial/Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *