Οι αυξήσεις των ασφαλίστρων οδηγούν σε μαζικές διακοπές συμβολαίων ασφάλισης υγείας στην Αυστραλία

Πάνω από μισό εκατομμύριο ασφαλισμένοι σε ολόκληρη την Αυστραλία, αναμένεται να εγκαταλείψουν τις ιδιωτικές ασφάλειες υγείας μετά τις νέες αυξήσεις των ασφάλιστρων, που ξεπερνούν κατά τρεις φορές την αύξηση του πληθωρισμού.

326526236

Ήδη, οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας πληροφόρησαν με επιστολές που έστειλαν στους πελάτες τους, ότι από την 1η Απριλίου, δηλαδή από αύριο, τα ασφάλιστρα θα αυξηθούν και πάλι.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες οικογένειες θα πληρώνουν, κατά μέσο όρο, 200 δολάρια το χρόνο επιπλέον, ενώ οι ανύπαντροι ή όσοι ζουν μόνοι τους 100 δολάρια το χρόνο.

Σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του οργανισμού Galaxy, πάνω από 530.000 άτομα είτε θα εγκαταλείψουν τις ασφάλειές τους είτε θα ψάξουν να βρουν σε άλλες εταιρίες καλύτερες προσφορές για πιο φτηνά ασφάλιστρα.

Αυτοί που σχεδιάζουν λόγω των νέων αυξήσεων να εγκαταλείψουν τις ασφάλειές τους είναι οι οικογένειες που πληρώνουν έξτρα ασφάλιστρα για να έχουν νοσοκομειακή κάλυψη.

Αυτό σημαίνει ότι αρκετά δημόσια νοσοκομεία, που ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες που θα δημιουργηθούν.

Πηγή:neoskosmos.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *