Οι δράσεις ΕΚΕ του Insurancemarket.gr για καλύτερη και σύγχρονη κοινωνία

H ομάδα του Insurancemarket.gr στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης “Μαζί δημιουργούμε τη κοινωνία του αύριο”, επισκέφτηκε τον χώρο Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Καλός Σαμαρείτης» ένα ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Καθολικών Αθηνών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που φιλοξενεί από το 1976 έως και σήμερα, μέχρι και 64 άτομα τρίτης ηλικίας, σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ηλικιωμένων, στην Πεύκη Αττικής.

Μέσα από τραγούδια και άλλες δημιουργικές ψυχαγωγικές απασχολήσεις η ομάδα εθελοντών του insurancemarket.grκράτησε συντροφιά  στους φιλοξενούμενους και παράλληλα δώρισε στο ίδρυμα και έναν σύγχρονο ηλεκτροκαρδιογράφο.

Ο κ. Στέφανος Φαλκονάκης , Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “Η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους της εταιρίας το καλύτερο δώρο. Συνδράμοντας και εμείς με τα προγράμματα και τις ενέργειες μας βοηθάμε στη δημιουργία  μίας καλύτερης κοινωνίας“

Η εταιρική υπευθυνότητα του ομίλου Money  Market Α.Ε (Insurancemarket.gr & energy-market.gr)  για το 2019 αποτελείτε από 3 στρατηγικούς πυλώνες με σκοπό μια καλύτερη και πιο σύγχρονη  κοινωνία.

-Ασφάλεια

Εκπαίδευση της κοινωνίας σε θέματα οδικής ασφάλειας και συμπαράσταση σε ιδρύματα και οργανισμούς με σκοπό τη μείωση Τροχαίων Ατυχημάτων  αλλά και την περίθαλψη θυμάτων από τροχαία ατυχήματα.

– Κοινωνία και Άνθρωπος

Συμπαράσταση και οικονομική στήριξη σε οργανισμούς, προγράμματα και δράσεις που προάγουν την κοινωνική συνοχή με έμφαση στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στη τρίτη ηλικία.

– Περιβάλλον

Δράσεις και δωρεές σε ιδρύματα και σκοπούς για την καταπολέμησε της κλιματικής αλλαγής, την προστασία των δασών και την προστασία της βιοποικιλότητας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης παρευρέθηκε και Ο Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου, κ. Σωτήρης Παπαντωνόπουλος ο οποίος δήλωσε «Στηρίζουμε ένθερμα ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όπου μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας είμαστε παρόντες σε σημαντικά θέματα της κοινωνίας που απαιτούν στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *