Οι εξελίξεις στην οδική βοήθεια και το “άκυρο” στο Κυπριακοισπανικό deal με την Mapfre στην Ελλάδα

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του deal μεταξύ της κυπριακής εταιρίας οδικής βοήθειας Rescueline, που έχει εξαγοράσει η Hellas Direct, για την εξαγορά του υποκαταστήματος στην Ελλάδα της ισπανικής Mapfre Asistencia η συμφωνία δεν θα προχωρήσει.

Το “άκυρο το αποφάσισε, λένε, η Κυπριακή πλευρά γιατί δεν προχώρησαν τα συμφωνηθέντα και έτσι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Όταν ανακοινώθηκε το deal, στα τέλη Ιουλίου, είχε αναφερθεί ότι η Rescueline και η Mapfre Asistencia έχουν συμφωνήσει στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, τεχνολογίας και μιας σειράς υπηρεσιών, με στόχο να πολλαπλασιάσουν και να βελτιστοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Ωστόσο δεν είχαν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες παρά μόνο ότι  η Mapfre θα συνεχίσει τη λειτουργία της με την ίδια διοίκηση, μέσω της θυγατρικής Eurosos Asistance.

Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια από την Mapfre σχετικά με την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.

Πάντως ο κλάδος της Οδικής Βοήθειας έχει ανοδικές τάσεις μέσα στο 2021 και από τα στοιχεία της παραγωγής της έρευνας της  ΕΑΕΕ στο πρώτο 9μηνο  προκύπτει ότι η αύξηση παραγωγής ήταν στο  +12,2%.

Επίσης παρατηρείται μία σημαντική ανάπτυξη της Γαλλικής Europ Assistance, ενώ δυναμική εξάπλωση έχει και η Ελληνική EXTRA Assistance Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *