Οι επιχειρήσεις στο Χονγκ Κονγκ δεν θα πάρουν ασφαλιστικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τις διαδηλώσεις

Μπορεί το  Χονγκ Κονγκ να είναι μια σύγχρονη και αναπτυγμένη οικονομία στην περιοχή της Ασίας και η πλειοψηφία των επιχειρήσεων να είναι ασφαλισμένες αλλά μένουν ακάλυπτες από τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσαν οι πολύμηνες κοινωνικές ταραχές στην πόλη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του ασφαλιστικού κλάδου στο Χονγκ Κονγκ στην περιοχή και ειδικά μετά την προσάρτηση στην Κίνα  οι κοινωνικές αναταραχές θεωρούνται ασυνήθιστες έως ανύπαρκτες και κατά συνέπεια σαν κίνδυνος δεν περιλαμβάνεται στα ασφαλιστήρια συμβόλαια των ασφαλιστικών εταιριών.

Η  πλειοψηφία των επιχειρήσεων έχουν ασφάλιση από πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές και καιρικά φαινόμενα, καθώς η περιοχή πλήττεται συχνά και από τυφώνες, αλλά όχι από κοινωνικές αναταραχές.

Έτσι, επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από τις ιδιαίτερα σφοδρές αντιδράσεις  των κατοίκων που συνοδεύονταν από βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους με την αστυνομία, για νόμο που επέτρεπε την έκδοση για δίκες στην Κίνα κατοίκων του Χονγκ Κονγκ, θα κληθούν τις καλύψουν με δικά τους έξοδα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *