Οι επτά ασφαλιστικές εταιρίες που αναδείχθηκαν “ΤRUE LEADERS” για το 2019

Επτά ασφαλιστικές εταιρίες περιλαμβάνονται στη λίστα από τις 87 εταιρίες και ομίλους στην Ελλάδα που αναδείχθηκαν TRUE LEADERS για το 2019.

Πρόκειται για τις παρακάτω ασφαλιστικές εταιρίες και ομίλους ( Κατά αλφαβητική σειρά και όχι κατάταξη) :

Ακολουθήστε μας στο Google News

Groupama Ασφαλιστική , Ergo Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife FFH Insurance Group, Interamerican, Ιντερσαλόνικα και Υδρόγειος Ασφαλιστική.

Ανακοίνωση της ICAP που διοργανώνει τον θεσμό TRUE LEADERS αναφέρει σχετικά με την φετινή διοργάνωση και τον τρόπο επιλογής :

Η ICAP, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), αναδικνύει και βραβεύει για 10η συνεχή χρονιά τις Εταιρείες και Ομίλους “ΤRUE LEADERS” για το 2019. Aπο τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων μόνο 87 επιχειρήσεις αναδείχθηκαν TRUE LEADERS.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, δια ζώσης, τελετή απονομής των Βραβείων. Αντ’ αυτής, έχει προγραμματισθεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψηφιακής προβολής των Εταιρειών και Ομίλων “TRUE LEADERS” στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στα Social Media.

Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικής πληροφόρησης στην Ελλάδα (περισσότερες από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις) και ως φορέας του αναγνωρισμένου “ICAP Credit Score”, η ICAP αναγνωρίζει τις Εταιρείες και Ομίλους ΤRUE LEADERS, με βάση την ταυτόχρονη εκπλήρωση των εξής κριτηρίων:

• Να συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2019.
• Να συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και να έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2018 στο 2019.
• Να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
• Να έχουν υψηλό “ICAP Credit Score” (διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας). Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *