Οι καλύτεροι συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής ταξίδεψαν στην Κοπεγχάγη

Στη μαγευτική Κοπεγχάγη ταξίδεψε η ΑΧΑ Ασφαλιστική τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού της Δικτύου από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου 2013, επιβραβεύοντας τις σημαντικές προσπάθειες και τα αποτελέσματα μιας ολόκληρης χρονιάς.
Κατά την παραμονή τους στην Κοπεγχάγη οι ταξιδιώτες της ΑΧΑ ανακάλυψαν τις ομορφιές της δανικής πρωτεύουσας, μιας πόλης γεμάτης χρώματα και αισθήσεις που παραπέμπουν σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Επισκέφθηκαν το διάσημο άγαλμα «Μικρή Γοργόνα» του Edvard Eriksen, εμπνευσμένο από το ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το Αμαλίεμποργκ, έδρα της βασιλικής οικογένειας, το Κρίστιανσμποργκ στο νησί Σλοτσχόλμεν, πρώην ανάκτορο και νυν Κοινοβούλιο της Δανίας, τη Βασιλική Βιβλιοθήκη, γνωστή και ως το «Μαύρο Διαμάντι», την πλατεία των Νέων Βασιλέων και το γραφικό λιμανάκι του 17ου αιώνα Nyhavn.

Επίσης, γνώρισαν την καρδιά της γεμάτης ζωντάνια Κοπεγχάγης, περιπλανώμενοι στους πεζόδρομούς της,
αποθανατίζοντας την πολύχρωμη πλατεία Αξελντόρφ, ανακαλύπτοντας τη θερινή κατοικία του Βασιλιά Christian IV, το Rosenborg Castle και ταξιδεύοντας στα παραθαλάσσια κανάλια της σε μια μοναδική κρουαζιέρα.

Την επόμενη ημέρα, οι ταξιδιώτες της ΑΧΑ κατευθύνθηκαν προς τη γειτονική Σουηδία και συγκεκριμένα στο Malmö, την πιο πολυπολιτισμική και ζωντανή της πόλη. Εκεί θαύμασαν το Turing Torso, το τρίτο υψηλότερο κτίριο της Ευρώπης με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική και κατευθυνθήκαν προς τα σημαντικότερα μουσεία της πόλης όπως το Malmö Art Museum, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Tropicarium καθώς και τη γραφική εκκλησία του Αγίου Πέτρου μια παλιά εκκλησία 700 ετών.
.
Επιπρόσθετα πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην πόλη Helsingør της Δανίας, όπου επισκέφτηκαν το
Kronborg Castle, ένα από τα σημαντικότερα αναγενησιακά κάστρα στη Βόρεια Ευρώπη, γνωστό ως Elsinore από τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ και το Frederiksborg Palace, Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και πρώην βασιλική κατοικία του βασιλιά Christian IV, φημισμένο για τους πανέμορφους κήπους του σε στυλ μπαρόκ.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιβεβαιώθηκε η εταιρική θέση για ανάπτυξη του αποκλειστικού δικτύου και η δέσμευση των συνεργατών για υπέρβαση των παραγωγικών στόχων για το έτος 2013, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της αγοράς, αναγνωρίζοντας τόσο τη δυναμική της εταιρικής επωνυμίας της ΑΧΑ όσο και την ανταγωνιστικότητα των προγραμμάτων της Εταιρείας.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *