Οι “παράπλευρες δουλειές” του ασφαλιστή που απαγχονίστηκε και οι προεκτάσεις του εγκλήματος θρίλερ

Το έγκλημα της περασμένης Δευτέρας που προκάλεσε συγχύσεις και ερωτηματικά είναι αυτό με τον 50χρονο ασφαλιστή στο Μοσχάτο που βρέθηκε απαγχονισμένος σπίτι του, με μια 47χρονη που ήταν παρών να έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί, συνεχίζει να κυριαρχεί στην επικαιρότητα. 

Αρχικά στα πρώτα ρεπορτάζ και πληροφορίες με την αποκάλυψη του εγκλήματος αναφέρθηκε ότι το θύμα ήταν λογιστής. Ωστόσο όπως προέκυψε και από έρευνα του asfalisinet.gr ως επάγγελμα είχε αυτό του ασφαλιστή και διατηρούσε γραφείο στην περιοχή της Καλλιθέας. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

(Σχετικό θέμα Ποιος ήταν ο ασφαλιστής θύμα του περίεργου εγκλήματος στο Μοσχάτο που συγκλονίζει την χώρα

Από την ιστοσελίδα του ασφαλιστικού του γραφείου προκύπτει ότι εκτός από ασφαλιστής εμφανιζόταν να έχει και εργασίες χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Από μαρτυρίες επαγγελματιών ασφαλιστών προκύπτει ότι ήταν γνωστός στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης πρακτορεύοντας διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες.

Όπως διευκρινίζουν επαγγελματίες ασφαλιστές το επάγγελμα του ασφαλιστή και του χρηματοοικονομικού συμβούλου είναι συμβατά. Ωστόσο αυτά δεν έχουν να κάνουν με γενικές επενδύσεις και άλλες δουλειές πέρα από την πώληση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων ως διαμεσολαβητές των ασφαλιστικών εταιριών ή χρηματοοικονομικών οργανισμών  και σε καμία περίπτωση δεν διαχειρίζονται ούτε λαμβάνουν χρήματα για λογαριασμό των πελατών τους. Αυτά συνήθως πληρώνονται απευθείας στις εταιρίες και πάντα μετά από ασφαλιστικά συμβόλαια και συμβάσεις με τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Αυτό, επισημαίνουν,  πρέπει να είναι γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ώστε να αποφεύγει να υποκύπτει σε άλλες παράπλευρες προτάσεις οι συνεργασίες που δεν έχουν καμία σχέση με την δουλειά των ασφαλιστών ή των χρηματοοικονομικών συμβούλων

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ διάφορων μέσων ενημέρωσης οι πληροφορίες θέλουν την 47χρονη, που έχει προφυλακιστεί και ήταν παρών πριν και κατά την διάρκεια του απαγχονισμού του 50χρονου, να ισχυρίζεται ότι το θύμα της είχε αποσπάσει χρήματα για να τα επενδύσει και ότι υπάρχουν και πολλά άλλα θύματα.

Τα αυτοκίνητα και η  εταιρία leasing

Από ρεπορτάζ, κυρία τηλεοπτικών εκπομπών, έχει προκύψει πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν θύματα απάτης με δήθεν πωλήσεις αυτοκινήτων μέσω χρονομίσθωσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στα ρεπορτάζ αυτά το θύμα εμφανιζόταν ως συνεργάτης εταιρίας χρονομίσθωσης αυτοκινήτων κάτι που η εταιρία διαψεύδει και αναφέρεται σε απάτη.

Όπως προκύπτει από αναφορές, σε μέσα ενημέρωσης, εκπροσώπων αυτής της εταιρίας ήταν πελάτης ο ίδιος στην εταιρία και φέρεται να είχε χρονομισθώσει μεγάλο στόλο αυτοκινήτων της εταιρίας.

Αυτά τα αυτοκίνητα τα διέθετε σε τρίτους έναντι κάποιων εφάπαξ χρηματικών ποσών υποσχόμενος ότι  θα πωληθούν στους ιδίους στην πορεία με προνομιακές τιμές. Κάτι που σύμφωνα με τις καταγγελίες και τις μαρτυρίες δεν ισχύει αφού ο στόλος των αυτοκινήτων αυτών δεν ήταν της κυριότητάς του. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα που υπήρχαν έξω από το γραφείο του θύματος. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *