Οι συνεργάτες της ΑΧΑ από την Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Αναστάσιου Παυλίδη Ταξίδεψαν στο Μέτσοβο

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Αναστάσιου Παυλίδη είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Μέτσοβο, ένα από γραφικότερα χωριά των Ιωαννίνων, από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου 2015.

352523Οι συμμετέχοντες επιλέχτηκαν βάσει του τρίμηνου φθινοπωρινού διαγωνισμού της συγκεκριμένης Περιφερειακής Διεύθυνσης.
Οι Αποκλειστικοί Συνεργάτες της ΑΧΑ απόλαυσαν το εργασιακό τριήμερο που περιελάβανε συνάντηση σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου για την ανάπτυξη θεμάτων, όπως η στρατηγική και οι προωθητικές ενέργειες πωλήσεων για το 2015.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια του Μετσόβου, αλλά και στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση του κυρίου Παυλίδη ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενη να επαναλάβει τη φετινή επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά και το 2015.

Τους συνεργάτες συνόδευσε ο επιθεωρητής της Διεύθυνσης Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου, κ. Ευστάθιος Γκίτικας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *