Οι τελευταίες εξελίξεις για τον κορωνοϊό και τη σύγχρονη παιδιατρική

16η Επιστημονική Ημερίδα (Live Webinar) Ευρωκλινικής Παίδων 

Η Ευρωκλινική Παίδων ανανεώνει για ακόμη μια χρονιά το ραντεβού της με την επιστημονική παιδιατρική κοινότητα διοργανώνοντας την 16η Επιστημονική της Ημερίδα.  Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων των συμμετεχόντων ενάντια στον κορωνοϊό, η ημερίδα «θεσμός» για την παιδιατρική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί, χωρίς φυσική παρουσία, σε απευθείας διαδικτυακή παρουσίαση (Live Webinar), το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ. 

Κεντρικός άξονας των ομιλιών θα είναι «Η Άσκηση της Παιδιατρικής στην εποχή του SARS CoV 2». Καταξιωμένοι ιατροί της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», θα καλύψουν με τις

εισηγήσεις τους ενδιαφέροντα θέματα πάνω στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 καθώς και άλλα σημαντικά θέματα της σύγχρονης παιδιατρικής, σε ένα webinar αφιερωμένο στο παιδί και την υγεία του. 

Μερικά από τα  θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα είναι «ο ρόλος του παιδιάτρου στην εποχή της Πανδημίας Covid-19», «ο ρόλος της μάσκας στην πρόληψη της Λοίμωξης από την Νόσο Covid-19»,  «τα νεότερα για την άνοση θρομβοπενία στα παιδιά», «τα σύνδρομα περιοδικού πυρετού στα παιδιά» κ.ά. 

 Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παρακολουθήσουν live το webinar μπαίνοντας στο https://nowcongress.gr/. Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 2 μόρια (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα εδώ: https://www.euroclinic.gr/news/webinar-eyrokliniki-paidwn/
Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *