Οι “ψέκες” του αντιεμβολιασμού με fake news για ιδιωτική ασφάλιση

Οι θεωρίες συνωμοσίας από τους απανταχού ψεκασμένους για τo Covid-19 και τα εμβόλια …περνάνε με ταχύτητα και στα ελληνικά social media. 

Μια από αυτές τις θεωρίες έχει να κάνει με την ιδιωτική ασφάλιση και με την δήθεν απόφαση ασφαλιστικών εταιριών να μην καλύπτουν ασφαλισμένους τους που θα εμβολιαστούν γιατί το εμβόλιο είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχει εγκριθεί.

Το θέμα αυτών των ψευδών διαδόσεων είχε απασχολήσει και την ελληνική ιστοσελίδα για τα fake new, ellinikahoaxes.gr που ερεύνησε ένα βίντεο που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα.

Σχετικό θέμα εδώ :Fake news το βίντεο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τον ισχυρισμό ότι όσοι εμβολιαστούν για Covid-19 χάνουν προνόμια των ασφαλιστικών συμβολαίων τους

Παρά την τότε απόδειξη οτι οι σχετικές διαδόσεις είναι ψευδείς, φαίνεται κάποιοι επαναφέρουν τις σχετικές ανυπόστατες φήμες με δικές τους δήθεν πηγές κλπ.

Επειδή θα δείτε να αναπαράγονται άλλες παρόμοιες εκδοχές για το εμβόλιο και την ιδιωτική ασφάλιση μην δίνετε σημασία άλλα ούτε να τα αναπαράγεται …καμία βάση δεν έχουν! Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *