Οι 46 σε εκκαθάριση ασφαλιστικές ( ελληνικές και ΕΠΥ) και άλλα μικρά δρώμενα της αγοράς

Σερφάροντας στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Ελλάδος και στο μητρώο των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών με δραστηριότητα στην Ελλάδα σταθήκαμε σε μια κατηγορία. Στις υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρίες.

Εκεί το μητρώο μας έβγαλε 46 συνολικά εταιρίες. Κάποιες έχουν κλείσει και προ 20ετίας και προφανώς να υπάρχουν εκεί σημαίνει ότι δεν έχουν εκκαθαριστεί!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πάντως οι περισσότερες που αναφέρονται είναι λουκέτα 20ετίας και σε αυτά περιλαμβάνονται γνωστές ( αυτές που είχαν ασφάλειες στο αυτοκίνητο)  και άγνωστες εταιρίες με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) και έχουν χρεοκοπήσει! Για όσους θέλουν να τις δουν χωρίς να ψάχνουν το λινκ εδώ 

Καθώς φεύγει ο Σεπτέμβρης  έχουν επανεκκίνησει διάφορες εταιρικές δραστηριότητες και κάποιες καμπάνιες ασφαλιστικών εταιριών και online παικτών στις ασφαλίσεις οχημάτων.

Στα online βλέπουμε τις τράπεζες να διαφημίζουν online πωλήσεις ασφαλειών για τις ασφαλιστικές που συνεργάζονται. Όπως η Πειραιώς με την Ergo στο αυτοκίνητο και τις γενικές, την Alpha Βank με την Generali αυτοκίνητο και άλλα. Τελικά ασφαλιστές η τραπεζίτες είναι ! 

Η Cosmote Insurance έβαλε στην πλατφόρμα της και την online πλατφόρμα myzen της Groupama.

Και μια και αναφερόμαστε στην πλατφόρμα myzen να θυμίσουμε ότι δέχτηκε πολλές επιθέσεις από συνδικαλιστές και διαδικτυακά διαμαρτυρόμενους.

Τώρα με μεγάλη εξαγορά …τελειώνει και ο παίκτης που έλεγε εγώ τα online δεν τα πάω. Γιατί ο αγοραστής έχει εταιρική online πώληση και από την συνένωση επιδιώκει να γίνει ο νούμερο ένα “λαμαρίνας” στην χώρα!

Εδώ και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν είδαμε συνδικαλιστικά και διαδικτυακά διαμαρτυρόμενους.

Κλείνοντας να πούμε ότι οι καθαρόαιμες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες  είναι αυτές που μένουν σταθερές στα δίκτυα και δεν θα παίξουν μεσοπρόθεσμα με εταιρικές απευθείας και online πωλήσεις !Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *