Οι Lloyd’s επεκτείνονται στις ΗΠΑ μέσω της AIG

Η American International Group Inc  ανακοίνωση την Τετάρτη ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση μέσω του Lloyd’s of London Ltd που θα εξυπηρετεί πελάτες υψηλής αξίας σε Η.Π.Α.

Όπως αναφέρει το reuters.com  η επιχείρηση, η οποία θα λειτουργεί ως μέρος της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς Lloyd’s του Λονδίνου, θα υποστηρίξει την ιδιωτική ομάδα πελατών της AIG και θα παράσχει πρόσθετες νέες καλύψεις σε αυτούς τους πελάτες, ανέφερε η AIG.

Η AIG αναμένει ότι η επιχείρηση, αποκαλούμενη “Syndicate 2019”, θα παράγει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια ακαθάριστων ασφαλίστρων στην αγορά της Lloyd’s, ανέφερε η εταιρία. Η επιχείρηση πρόκειται να αρχίσει  την δραστηριότητα από την 1η Ιανουαρίου 2020, με την επιφύλαξη της έγκρισης των ρυθμιστικών αρχών, ανέφερε η AIG.

Η κίνηση έρχεται καθώς η Lloyd’s, μια ασφαλιστική αγορά 330 ετών, βρίσκεται σε προσπάθεια να εκσυγχρονίσει τις δραστηριότητές της και να επεκτείνει την εμβέλειά της στις ΗΠΑ υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο John Neal, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη του Lloyd’s το 2018.

Πηγή :reuters.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *