«Ολα του γάμου δύσκολα…» αλλά μια ασφάλιση δεν θα έβλαπτε !

Δείτε μια όχι και τόσο συνηθισμένη περίπτωσης ασφάλιση …γιατί όπως λέει και ο λαός «Ολα του γάμου δύσκολα…» αλλά μια ασφάλιση δεν θα έβλαπτε !
Η τάση για την ασφάλεια γάμου μας έρχεται από τη Βρετανία και την Αμερική και είναι λογικό αφού το κόστος για την τέλεση ενός γάμου κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 20.660 ευρώ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ταξιδιού για το μήνα του μέλιτος για τους Αμερικανούς, ενώ ξεπερνά τις 23.000 ευρώ για τους Βρετανούς.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια γάμου προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα κάλυψης για πολλά ενδεχόμενα που θα μπορούσαν να χαλάσουν την ημέρα του γάμου σας. Δεν μιλάμε φυσικά για το ενδεχόμενο μιας ανοιξιάτικης μπόρας που θα μπορούσε να χαλάσει τη δεξίωση στην ύπαιθρο, αλλά σίγουρα για κάλυψη από πλημμύρες, κατολισθήσεις, σεισμούς. Αλλά και κάλυψη από μια σειρά από απροσδόκητα που μπορεί να βλάψουν σοβαρά την τσέπη σας όπως προβλήματα με το catering, το φωτογράφο, ακόμα και ενδεχόμενο ατύχημα στη νύφη ή τον γαμπρό που μπορεί να αναβάλλει το γάμο!
Ένα καλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο γάμου συνήθως καλύπτει τα ακόλουθα: ακύρωση του γάμου σας (λόγω ανωτέρας βίας και όχι επειδή ο γαμπρός το μετάνιωσε!), βέρες, νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι, ακύρωση της γαμήλιας δεξίωσης, catering, ανθοστολισμό, προσωπικό ατύχημα στη νύφη ή το γαμπρός που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στα σχέδια γάμου, τυχαία ζημία στη γαμήλια τούρτα, γαμήλια δώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός ποσού κάλυψη για τα μετρητά που έχετε λάβει. Μην ξεχάσετε να εντάξετε στο συμβόλαιό σας και την πιθανή ακύρωση του γαμήλιου ταξιδιού σε περίπτωση που ακυρωθεί ο γάμος.

Και επειδή όταν σχεδιάζει κανείς την ημέρα του γάμου του είναι δύσκολο να δεχτεί έστω και σαν πιθανότητα όλα αυτά τα δυσάρεστα που μπορεί να συμβούν, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια γάμου είναι συνήθως το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνουν οι γονείς του ζευγαριού.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Έτσι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και για να μην βασίζεστε μόνο στην τύχη σας, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με ένα συμβόλαιο που θα ασφαλίσει το γάμο σας αλλά και την ψυχική σας ηρεμία απέναντι σε κάθε πιθανή αναποδιά!
Η ανάρτηση είναι από την σελίδα στο Facebook
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Eπίσης πληροφορίες για τις ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ θα δείτε και στην ιστοσελίδα www.asfalieskokkinos.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *