ΟΛΘ, ΙΚΑ και ΕΛΤΑ στο πελατολόγιο της INTERLIFE

Στο χαρτοφυλάκιο των μεγάλων πελατών της INTERLIFE Ασφαλιστικής για το 2013 εντάσσονται μετά τη σύναψη Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε., το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα η εταιρία ασφάλισε τη Γενική και Εργοδοτική Αστική Ευθύνη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης καθώς και την Αστική Ευθύνη οχημάτων και πλωτών μέσων του ΟΛΘ.
Επιπλέον, ανέλαβε την ασφάλιση όλων των ιδιόκτητων και μισθωμένων Ακινήτων του ΙΚΑ και των Ελληνικών Ταχυδρομείων, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου τους σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Τέλος, η INTERLIFE συμμετέχει στην ασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων τόσο των ακινήτων, όσο και του περιεχομένου τους, του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς και στην ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης του.
Η INTERLIFE Ασφαλιστική συνεχίζει και το 2013 την ανοδική της πορεία, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της σε εξειδικευμένους τομείς ασφάλισης. Με τα ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματά της κερδίζει έδαφος στην αγορά και εδραιώνει τη θέση της ως υγιής και φερέγγυα Ασφαλιστική Εταιρία.


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *