Ολοκληρωμένη προληπτική εξέταση μαστού σε Αθηναϊκή Mediclinic και Medifirst

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και την αναγνώριση του κορυφαίου ρόλου της για την κοινωνική ευημερία και πρόοδο, αλλά και στο ευρύτερο πλαίσιο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων που σηματοδοτεί ο εορτασμός της Ημέρας, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την πρωτοβουλία υποστήριξης της υγείας γυναικών στο ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα της πρόληψης παθήσεων του μαστού. Ειδικότερα, η εταιρεία υποστηρίζει μια εκπτωτική προσφορά πακέτου εξετάσεων για τον μαστό, στις ιδιόκτητες υποδομές της για πρωτοβάθμια φροντίδα και συγκεκριμένα στη γενική κλινική Αθηναϊκή Mediclinic, στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Μαβίλη) και στο πολυϊατρείο Medifirst των βορείων προαστίων, στο Μαρούσι.

Οι υπηρεσίες των δύο μονάδων υγείας της INTERAMERICAN θα παρέχουν, από την Τρίτη 3 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα (31/3), με την προνομιακή τιμή των 70 ευρώ, ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα μαστών και κλινική εξέταση από χειρουργό μαστού, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των δύο μονάδων. Το Κέντρο Μαστού, που λειτουργεί στις υποδομές υγείας της εταιρείας, είναι στελεχωμένο με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο διαθέτει διακεκριμένη τεχνογνωσία και κατάρτιση στις παθήσεις μαστού. Χρησιμοποιούνται τεχνολογίες αιχμής, όπως ιατρικά μηχανήματα χαμηλής ακτινοβολίας, υψηλής ευκρίνειας εξοπλισμός στον τομέα της απεικόνισης και πλήρη διαγνωστικά εργαστήρια. Στο Κέντρο, εφαρμόζεται η μέθοδος της τριπλής εκτίμησης (triple assessment), που παρέχεται με την προσφορά και αποτελεί την ενδεδειγμένη αποτελεσματική μέθοδο πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, με ποσοστό σωστής διάγνωσης 97-98%. Η μέθοδος αναπτύχθηκε για να μειωθεί ο κίνδυνος, να επιτυγχάνεται πιο έγκαιρη διάγνωση και να απαλλαχθεί κάθε εξεταζόμενη από άσκοπη ψυχική και σωματική ταλαιπωρία.  Η πολιτική της INTERAMERICAN για την υγεία, με μοχλό τις ιδιόκτητες υποδομές και το πρωτοποριακό σύστημα υγείας “bewell”, είναι εστιασμένη στην πρόληψη και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνολικής διαχείρισης της υγείας. 

Επισημαίνεται ότι ο καρκίνος του µαστού είναι ο συχνότερος γυναικείος καρκίνος και αφορά περίπου στο 30% επί του συνόλου των καρκίνων που διαγιγνώσκονται. Σε όλη την Ευρώπη, οι γυναίκες που νοσούν από κακοήθη όγκο του μαστού υπολογίζονται σε 500.000 περίπου. Στη χώρα μας, ο αριθμός των νέων περιστατικών καρκίνου του μαστού ετησίως υπολογίζεται περί τις 5.000, με την επισήμανση ότι ο σωστός προληπτικός έλεγχος εξασφαλίζει την επιβίωση στο 95,3% των περιπτώσεων. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η εκτίμηση ότι, σύμφωνα με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, έως το 2030 η δεκαετής επιβίωση των ασθενών αναμένεται να φθάσει στο 100%.

Κλήσεις για τον προγραμματισμό των εξετάσεων μαστού με την εκπτωτική προσφορά, η Αθηναϊκή Mediclinic δέχεται στην τηλεφωνική γραμμή 210 6475000 και το Medifirst στο Μαρούσι, στη γραμμή 211 1054900.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *