Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλίσεων υγείας και αξιολόγησης κινδύνων υγείας

Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλίσεων υγείας και αξιολόγησης κινδύνων υγείας που συμπεριλαμβάνει τις Διεθνείς Τεχνικές Ασφάλισης και Αξιολόγησης Κινδύνων Επιδημιών και Πανδημιών, ανακοίνωσε το ΕΙΑΣ. Πιο συγκεκριμένα:

EIAS CERTIFIED SPECIALIST in HEALTH INSURANCE AND MEDICAL UNDERWRITING σε περιβάλλον webinar και, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν, σε περιβάλλον φυσικής τάξης.Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16:00 – 19:20 από την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022.

Η σχεδόν επί τριετία εξελισσόμενη πανδημία και οι αλλεπάλληλες μεταλλάξεις του ιού COVID – 19,  έχουν ήδη προκαλέσει ανυπολόγιστο κόστος, πρωτίστως απώλειες ανθρώπινης ζωής, αλλά και ζοφερές επιπτώσεις στην ευρυθμία της παγκόσμιας κοινωνίας και οικονομίας. Εν μέσω της πανδημίας αυτής, αλλά και νέων επιδημιών που στο μεσοδιάστημα έχουμε γνωρίσει, αναδεικνύονται και πάλι οι αξίες των ισχυρών δομών υγείας, της συστηματικής προστασίας της ανθρώπινης υγείας και των προβλέψεων ολιστικής ασφάλισής της. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κλάδος Ασφαλίσεων Υγείας, τόσο στη Χώρα μας, όσο και διεθνώς, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημαντικότητα, στρατηγική θέση και υψηλό κοινωνικό ρόλο, ενώ η εμβέλειά του και οι εργασίες του αναμένεται να πολλαπλασιαστούν στο εγγύς μέλλον, προς όφελος του κοινωνικού μας συνόλου και της συστηματικής προστασίας της ανθρώπινης ζωής.     

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών ανακοινώνει το Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, EIAS CERTIFIED SPECIALIST in HEALTH INSURANCE AND MEDICAL UNDERWRITING, εμπλουτισμένο κατά τις πλέον σύγχρονες διεθνείς Τεχνικές Ασφάλισης Επιδημιών και Πανδημιών, προς όφελος της τεχνογνωσίας των ενδιαφερομένων συναδέλφων μας, διοικητικών στελεχών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον σύγχρονης ψηφιακής εκπαίδευσης, webinar, αλλά και σε περιβάλλον φυσικής τάξης, εάν οι συνθήκες επιτρέπουν. Σημειώνεται το επίκαιρο ενδιαφέρον του Εκπαιδευτικού Προγράμματος εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεων της στην ανθρώπινη υγεία και στις διαστάσεις της ζωής μας. 

Επομένως, συνιστούμε θερμά την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος από τους συναδέλφους της αγοράς μας, των οποίων τα εργασιακά καθήκοντα συνδέονται με το περιεχόμενό του και τις παραστάσεις που αυτό προσθέτει, κατά την άσκηση των καθηκόντων μας. 

Περισσότερες πληροφορίες eias.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *