Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Generali Belgium στην Athora Holding


Η Assicurazioni Generali SpA ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πώλησης του συνόλου της συμμετοχής της στη Generali Belgium SA στην Athora Holding Ltd. για περίπου € 540 εκατ. ($ 618,9 εκατ.).
Η εταιρία θα μετονομαστεί Athora Belgium πριν από το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2019, ως ασφαλιστικός και αντασφαλιστικός όμιλος με έδρα τις Βερμούδες και στοχεύει να είναι ένας «κορυφαίος πάροχος εξειδικευμένων λύσεων στην ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά “Η εταιρεία έχει ασφαλιστικές θυγατρικές στη Γερμανία και την Ιρλανδία και θυγατρική αντασφάλισης στις Βερμούδες.
“Η ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής είναι ένα ακόμη ορόσημο στο ταξίδι μας για τη δημιουργία μιας κορυφαίας ευρωπαϊκής μακροπρόθεσμης ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής δραστηριότητας”, δήλωσε ο Managing Partner της ομάδας Athora Michele Bareggi.
“Η Athora διαθέτει τώρα μια σταθερή, αποδοτική και κλιμακούμενη πλατφόρμα για να εξυπηρετήσει τις δραστηριότητές μας στο Βέλγιο και να προωθήσει την ανάπτυξη της. Η βελγική αγορά προσφέρει ευκαιρίες για την Athora να συνεχίσει να αναπτύσσει ασφάλιση λιανικής της εταιρίας και προσβλέπουμε στην συνέχιση της εμπειρίας της Generali Βελγίου εδώ και 117 χρόνια », πρόσθεσε ο Bareggi.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *