Ομάδα χάκερς απαιτεί λύτρα για να μην αποκαλύψει μυστικά έγγραφα για την “11η Σεπτεμβρίου” στις ΗΠΑ

Η ομάδα χάκερς Dark Overlord που στο παρελθόν είχε χακάρει και αποκαλύψει επεισόδια σειράς του Netflix καθώς επίσης μια κλινική πλαστικής χειρουργικής και την αμερικανική ασφαλιστική εταιρία Hiscox, επανέρχεται με απειλές για αποκαλύψεις με έγγραφα που όπως ισχυρίζεται έχει στην κατοχή της μετά από κυβερνοεπίθεση που αφορούν στις επιθέσεις της “11ης Σεπτεμβρίου” στις ΗΠΑ.
Ισχυρίζονται ότι τα έγγραφα αποτελούν “την αλήθεια” για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, όμως δεν έχουν παραδώσει αρκετές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των αρχείων. Η ομάδα θα ανεβάσει προς πώληση για μικρό χρονικό διάστημα τα έγγραφα και έχει επικοινωνήσει τόσο με τρομοκρατικές ομάδες, όσο και με κυβερνήσεις της Κίνας και της Ρωσίας.
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ανέφερε: “Αυτό που θα δημοσιοποιήσουμε είναι η αλήθεια. Η αλήθεια για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα περιστατικά στην πιο πρόσφατη ιστορία της ανθρωπότητας, που έχει καλυφθεί από ένα πέπλο μυστηρίου, χωρίς πολλές απαντήσεις. Προσφέρουμε στον κόσμο, αποκλειστικά από εμάς, την αλήθεια.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *