Ομαδικά προγράμματα προσωπικών ατυχημάτων από την INTERLIFE

Καλύπτουν τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό από ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Κάθε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα οφείλει να προσφέρει στους μαθητές του πέρα από σύγχρονα μέσα, σωστή εκπαίδευση, άριστο διδακτικό προσωπικό, ασφάλεια και σιγουριά. Για τους περισσότερους γονείς εκείνο που προέχει είναι να ξέρουν πως τα παιδιά τους είναι ασφαλή και φυσικά, δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό.
Τα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης μαθητών και διδακτικού προσωπικού καλύπτουν όλο το φάσμα των ατυχημάτων που μπορεί να προκληθούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα π.χ. σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε νηπιαγωγεία, σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, σε κολέγια, σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, σε τεχνικές επαγγελματικές σχολές, κ.α.
Χαρακτηριστικά του Προγράμματος
Το πρόγραμμα αφορά δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, μία ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων και μία ώρα μετά το πέρας τους, ώστε να περιλαμβάνεται και ο χρόνος μετάβασης και επιστροφής
Kατά τη διάρκεια της συμμετοχής σε εκδηλώσεις, εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες, που γίνονται κάτω από την επίβλεψη της διεύθυνσης του εκπαιδευτηρίου, έστω και αν το δεν λειτουργεί εκείνες τις μέρες
Καλύψεις
Θάνατος από Ατύχημα
Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
Μόνιμη Μερική Ανικανότητα (%)
Ιατροφαρμακευτικά Έξοδα από Ατύχημα
Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα από Ατύχημα ή Ασθένεια (καταβάλλεται μόνο αν άλλος ασφαλιστικός φορέας πληρώνει τα έξοδα νοσηλείας)
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωσηΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *