Οργανωτικές αλλαγές στις θέσεις στελεχών της, ανακοίνωσε η Allianz Ελλάδος


Τη θέση του Chief Operating Officer της Allianz Ελλάδος αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου ο Αχιλλέας Σδράκας, προερχόμενος από τη MetLife. Ο Α. Σδράκας διαθέτει εργασιακή εμπειρία άνω των 20 ετών, κατέχοντας μεταξύ άλλων τη θέση του Chief Operating Officer στην Ελλάδα, ενώ ο τελευταίος του ρόλος ήταν Global Solutions Leader, Head of EMEA Process Excellence στη MetLife.
Ο Άγγελος Ευτυχίδης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Chief Operating Officer επί σειρά ετών, αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2018 θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Allianz Ελλάδος και Σύμβουλος Διοίκησης με ευθύνη ειδικότερα την εποπτεία όλων των θεμάτων που αφορούν την Εταιρική Διακυβέρνηση.
Επίσης, από την 30ή Ιουνίου 2018 αποχωρεί από την εταιρεία ο Κωνσταντίνος Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz Ελλάς ΑΑΕ, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία από το 1999.
Η Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον κο Αχιλλέα Σδράκα στην οικογένεια της Allianz και να ευχηθώ σ’ αυτόν αλλά και στον κο Ευτυχίδη καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κο Βερτόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην Εταιρία κατά τη διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας μας και να ευχηθώ υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευημερία».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *