Οριστική λύση της συνεργασίας PK Data – Infodromio

Ανάρτηση στο site της εταιρίας Infodromio που υπογράφει ο Stavros Valsamis αναφέρεται στην λύση της συνεργασίας μεταξύ της PK Data – Infodromio

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης:

Ακολουθήστε μας στο Google News

“Για σχεδόν δεκαπέντε έτη, η PK Data και το Infodromio, ως ένα κοινό σχήμα ανοίξαμε με μεγάλη επιτυχία, τον δρόμο της διαμεσολάβησης στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα Infodromio Hermes για τον κλάδο της διαμεσολάβησης. Το Infodromio ως δημιουργός και η PK Data ως εμπορικός αντιπρόσωπος.

Σήμερα, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία αλλά και στο επιχειρησιακό επίπεδο στον κλάδο της διαμεσολάβησης, οι δύο εταιρείες  με κοινή τους απόφαση αποφάσισαν  την οριστική λύση της συνεργασίας τους.

Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες μας ότι η τρέχουσα εξέλιξη δεν θα προκαλέσει καμία δυσλειτουργία στην πλατφόρμα Infodromio Hermes και δεν θα επηρεάσει την ομαλή εξέλιξη των εργασιών τους. Το Infodromio  με κοινή συμφωνία αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις της PK Data, με τους ίδιους ακριβώς όρους, και  δεσμεύεται για την αναβάθμιση τους στη νέα  πλατφόρμα INTERSUREA, με την ίδια σύμβαση και τους ίδιους όρους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση, και τους εγγυόμαστε την ομαλή μετάβαση στην νέα αυτή κατάσταση.”

Πηγή και φωτογραφίας infodromio.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *