Οχι στη μη πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής από την DGCom. Σύντομα ορίζεται νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής σε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ κ. Παύλο Μυλωνά ενημερώθηκε ότι απορρίφθηκε το αίτημα της τράπεζας για μην πουληθεί η ασφαλιστική εταιρία του ομίλου.
Επίσης σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στο θέμα της εισόδου στο Δ.Σ. του κ. Ταμβακάκη απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο ενώ είπε ότι θα οριστεί σύντομα νέος Διευθύνων Σύμβουλος.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής :

Συνάντηση του Συλλόγου με τον CEO της ΕΤΕ κ. Π. Μυλωνά

Συνάδελφοι,

Χθες, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ κ. Παύλο Μυλωνά.
Θέσαμε τόσο το θέμα της πρόθεσης πώλησης της Εταιρίας μας καθώς και της φημολογούμενης εισόδου στο Δ.Σ. του κ. Α. Ταμβακάκη.

Ο κ. Μυλωνάς τοποθετήθηκε στο θέμα της πώλησης, ενημερώνοντάς μας ότι η DGCom απέρριψε το αίτημα της ΕΤΕ να μην πωληθεί η Εταιρία μας. Μετά από αυτή την εξέλιξη έχει ζητήσει την παράταση της διαδικασίας.

Αναφορικά με ενδεχόμενη διαδικασία εθελουσίας εξόδου μας ανέφερε ότι η ΕΤΕ συμφωνεί στην διενέργειά της.
Στο θέμα της εισόδου στο Δ.Σ. του κ. Ταμβακάκη μας απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, πράγμα που κρίνουμε σαν ιδιαίτερα θετικό.

Μας ανέφερε, επίσης, ότι άμεσα θα οριστεί Διευθύνων Σύμβουλος και ότι η Εταιρία πρέπει να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει αναπτυξιακά και σ’ αυτό θα έχει την πλήρη στήριξη της Τράπεζας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκτιμά σαν θετική την συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ, θεωρώντας βέβαια την στάση των Ευρωπαϊκών θεσμών για την πώληση της Εταιρίας μας ακατανόητη και αντιαναπτυξιακή για την ΕΤΕ.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *