Ο Αλέξανδρος Παλάσκας και οι συνεργάτες του στα χρώματα της Aon

Η Aon Risk Solutions Greece ανακοίνωσε την ίδρυση υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη, με ημερομηνία έναρξης λειτουργίας την 15η Ιουλίου 2013.

Παράλληλα, η Εταιρεία προχώρησε στην έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με την ομάδα συνεργατών της Mentor Insurance Brokers και άλλων διακεκριμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος.
5744745775475Ο επικεφαλής και βασικός εταίρος της Mentor, Αλέξανδρος Παλάσκας, εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της AonGreece και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του νέου Υποκαταστήματος.
Στόχοι της στρατηγικής αυτής επιλογής είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της Εταιρείας στη Βόρειο Ελλάδα, ηδυναμική ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος δικτύου ανεξάρτητων συνεργατών της στην περιοχή, η ανάπτυξη του πελατολογίου καθώς και η προσφορά αμεσότερης και αποτελεσματικότερης υποστήριξης στους πελάτες με
έδρα στην ίδια περιφέρεια.
Ο Γιώργος Δαλιάνης, CEO ARS Greece, δηλώνει
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας εργασίας που διακρίνει τηνομάδα των νέων συνεργατών μας. Είμαι βέβαιος πως με αυτή την επένδυσή μας επιτυγχάνουμε το βέλτιστο συνδυασμό κορυφαίων στελεχών και παγκόσμιας τεχνογνωσίας, ενισχύοντας παράλληλα τη δυνατότητα της
Aon Greece να εξυπηρετεί αποτελεσματικά και να αναπτύσσει τις εργασίες της στη Βόρειο Ελλάδα».Ο Αλέξανδρος Παλάσκας γεννήθηκε το 1972 , με σπουδές στις ΗΠΑ (Master of Business Administration) και έχει εκπαιδευτεί σε ποικίλα ασφαλιστικά αντικείμενα. Έχει θητεύσει ως Διευθυντής Υποκαταστήματος της Executive Insurance Brokers και ως επικεφαλής και βασικός εταίρος της Mentor Insurance Brokers.

.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *