Ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. σήμερα Πέμπτη 14/5 στις 17:00 – Μετάδοση μέσω live streaming

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα συνομιλήσει με μέλη της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Προέδρους Επιμελητηρίων και επαγγελματικών κλάδων για τα προβλήματα που ταλανίζουν την επιχειρηματικότητα και τις προκλήσεις για την οικονομία στη «μετά-κορονοϊό» εποχή, στη νέα τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει το Ε.Ε.Α. σήμερα Πέμπτη 14/5 στις 17:00.

Η έξαρση της πανδημίας που υποχρέωσε πολλές χώρες σε λήψη περιοριστικών μέτρων, οδηγεί και σε βαθιά ύφεση, γεγονός που καθιστά ακόμα περισσότερο αναγκαία την οριζόντια στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Με αυτό το δεδομένο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει ξεκινήσει έναν δημόσιο διάλογο, μέσω τηλεδιασκέψεων, ώστε να υπάρξει μία γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με στόχο την επιβίωση όσων περισσοτέρων επιχειρήσεων είναι εφικτό και τη διάσωση θέσεων απασχόλησης.

Μόλις χθες στην τηλεδιάσκεψη του Ε.Ε.Α. συμμετείχε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ μετά τον Αλέξη Τσίπρα θα ακολουθήσουν και άλλοι αρχηγοί κομμάτων και υπουργοί.

Για να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη πατήστε εδώΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *